Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

tvättställ Betacryl

Akryl sten BETACRYL® är en vacker idealiskt material för tillverkning av möbler för kök och badrum perfekt in i minsta detalj. Detta material är en fast yta, bestående i ungefär två tredjedelar av aluminiumhydroxid och tredjedel akrylharts och naturliga pigment.

Egenskaperna hos den fasta ytan att den kan användas för många användningsområden, både kommersiella och bostäder, marin och medicinsk sjukhus.

Materialet faktum kan också insättas i projekt från den mycket komplex konstruktion eller i applikationer där funktionalitet och tillförlitlighet vid användning. Den kan användas både vertikalt och horisontellt för att skapa estetiska effekter av genomskinlighet studerats i kombination med naturliga och konstgjorda belysningssystem.

Den särskilda process möjliggör sömlös omärkliga skapa formulär oklanderlig design som ger gott om utrymme att fantasin hos designers.

E 'l' aluminiumhydroxid som ger produkten en utmärkt mekanisk hållfasthet medan den höga kvaliteten akrylharts innebär att produkterna är hygieniska och lämpliga för kontakt med livsmedel, vattenbeständighet och färgstabilitet över tid.

Även Corian är ett av de mest populära akryl material för möbeldesignern badrummet är Betaclyl sten för människor som vill ha mer. Det lämpar verkligen sig att skapa tvättställ och sänkor, duschar och badkar senaste trendiga badrum.

Exklusivitet och värdet av denna sten i kombination med seghet av dess behandling skapar ideala designprodukter även för sjö- och nautiska inredning men också inse konstruktion objekt såsom tabeller, bokhyllor, d 'möbler och belysning objekt komplement.

I det här avsnittet kan du hitta de bästa fristående sjunker till marken, men också bänkskivan handfat runda, fyrkantiga, rektangulära, elliptiska formen fast yta Betacryl och total vitt. De slingrande och väsentliga linjer dessa unika handgjorda modeller tillverkade helt i Italien som kommer att förvåna dig med sin absolut renhet.