Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Fyrkantig diskbänk tillverkad i Italien Taormina Mini

  • Kod: TAORMINA
kr 6.158,14 kr 8.934,51 -31%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Material
Luxolid
Åtgärder
L42xP42xH14 cm.
Leveranstider
10/20 arbetsdagar
Viadurini Bathroom
Modern design bänkskål Taormina Mini, tillverkad i Italien
Taormina är en fristående handfat med utblåst form och mjuka linjer som verkar smeka vatten. Idealisk för moderna och moderna miljöer och för att inreda ditt badrum med stil.

Det skapas helt av händerna på italienska hantverkare och kännetecknas av kvaliteten på materialet som det produceras med. Det är tillverkat i Luxolid, resultatet av många års forskning och experiment, som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material av hög kvalitet jämfört med plattaprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan visa färg eller sprickor. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Finns i de sexton färgerna i Luxolid-serien.

Validera ditt badrum med stil och gör dina utrymmen unika med detta wellness-mästerverk. För information och / eller offert, kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter