Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna bänkskivor i bänkskivan Taormina Medium, tillverkade i Italien

Kod: TAORMINA1
kr 6.717,57 kr 8.458,41 -21%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Luxolid
Åtgärder
L60xP42xH14 cm.
Leveranstider
10/20 arbetsdagar
Viadurini Bathroom
Taormina Medium modern bänkskål, tillverkad i Italien
Taormina är en fristående diskbänk med en utblåst form och ett bassäng med en skulpturell och naturlig form som verkar smeka vattnet. Det är ett möbeltillbehör som inte går obemärkt för att inreda ditt badrum med stil.

Den är gjord av erfarna italienska hantverkare i Luxolid, resultatet av många års forskning och experiment, som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material av hög kvalitet jämfört med plattaprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan visa färg eller sprickor. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.

Om produkten får skador som djupa repor eller flisning kan den återställas till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Det kräver inget särskilt underhåll men det är lämpligt att alltid torka produkten för att förhindra bildning av skalmärken, vilket dock inte skulle påverka materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Taormina finns i sexton olika färger i Luxolid-serien.

Gör dina utrymmen unika med detta mästerverk av wellness. För information och / eller offert, kontakta oss.
Obs : Kranar ingår inte.

Nyligen visade produkter