Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumskomposition, modern italiensk designupphängning - Callisi10

Kod: CALLISI10
kr 54.226,17
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
HPL, Teknorit, Lacquers
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom

Volymetrisk och modern badrumskomposition, upphängd design med integrerat handfat, tillverkad i Italien.

Badrumsmöbler med böjda fronter i unicolor portland HPL , hängande pelare i unicolor portland HPL H 162 cm, integrerat handfat i matt duvgrå Teknorit , spegel med ram i matt muslack , öppet element i matt muslack, hög tjocklek bänk H 10 cm .

Det är en komposition som kan anpassas till flera konfigurationer av användning och är tillräckligt mångsidig för att hitta utrymme inom olika typer av hus.
Den föddes efter en förening av uppmärksamhet på detaljer med en väsentlig design: stereometriska element med enkla linjer som erhålls genom noggrann sammansättning av tunna eller avsmalnande paneler gör att du kan uppskatta volymerna i sin helhet genom att dematerialisera kanterna.

Denna formella klarhet ges av spårdörren med lutande profil och av den rektangulära spegeln med ramen .
Den här kompositionens särdrag ges av det inbyggda tvättstället som kännetecknas av två sidosidor som försiktigt faller ner mot bassängen och av den böjda väggenheten som innehåller den.

En mångfacetterad och samtida komposition där nyckelordet är volymer : i själva verket, som ett tredimensionellt pussel, placeras möblerna sida vid sida och skapar ett okonventionellt formspel som är utformat för att avbryta den rumsliga och tidsmässiga kontinuiteten.

Slutligen erbjuds kompositionen i en serie nya finish som inkluderar HPL Unicolor-laminat med dekorationer som simulerar ek i fyra olika nyanser och sten i tre naturliga nyanser. För att följa med dem, ett brett utbud av lacker som syftar till att skapa ett komplett program som kan tillgodose ett stort antal användare och rumsliga typologier.

Kontakta oss för mer information.

Kompositionen innehåller:
1 L60 x P.41 / 37 x H.50 cm
2 L.35 x P37 / 21 x H.50 cm
3 L.97x P.42 x H.50 cm
3A integrerat handfat
4 L.100 x P.45 x H.8 cm
4A toppfästen
5 L.35 x P.22 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm
7 L.90 x P.15 x H.60 cm

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i klass E1 med synliga sidor inför melamin eller lackade i olika nyanser
HPL-fronter: i träpartiklar th. 16 mm V100 i klass E1 med ABS-kant
12 mm tjocka Tecnorit-toppar.

HPL : Högtryckslaminat består av flera lager papper impregnerade med värmehärdande hartser och komprimeras genom den kombinerade effekten av värme och högt tryck. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-porös och högdensitetsprodukt.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

TEKNORIT är ett icke-poröst och kompakt material och behandlas inte på ytan med färger. Den består av ädla hartser och mineralfyllmedel av hög kvalitet. Det kan rengöras med vanliga badrumsrengöringsprodukter.
VIKTIGT: rengöringsprodukter som innehåller lösningsmedel som trikloreten, förtunnare, strålningsvatten får inte användas.
För att återställa repor som orsakas av användning och återställa det ursprungliga utseendet, slipa helt enkelt ytan med en slipande svamp och sedan med en mjuk trasa.

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk.
För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Nyligen visade produkter