Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsmöbler med modern upphängningsspegel - Sierra9

Kod: SIERRA9
kr 56.095,30
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
lackerad och kristall
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom

Modernt tvättställ och spegel med ram och LED, badrumsdesign tillverkad i Italien.

Badrumsmöbelkomposition i matt muslack med integrerad tvättställsskiva i 10 mm tjockt extralätt glansigt glas i samma "mus" färg som skåpet. Spegel med ram och matt vitlackerade hyllor komplett med ledbelysning.

Det är en komposition för badrummet med rena och strikta linjer, där form och funktion sammanfaller och ger en väsentlig och ung miljö. Tvättställsbotten, med olika bredd (40 - 70 - 90 - 100 - 120 cm) och med ett praktiskt djup på 45 cm, finns med lådor eller dörrar och kan placeras sida vid sida med andra element, med lådor eller dörrar, i bredderna 25, 35, 45, 70, 90 cm.
De kan också väljas med tre olika typer av golv:
- integrerad topp i blank vit novcryl med ett stort rektangulärt handfat;
- integrerad tvättställsskiva i 10 mm tjockt glas , i blank och satinfinish, lackerad i alla 35 lackfärger;
-vitt keramiskt handfat. Ytan på basenheterna, väggenheterna och de höga enheterna kan vara i matt eller blank lackerad MDF i 35 färger. HPL- ytbehandlingen finns också, ett innovativt material arbetat med avancerade tekniker föreslagna i tre färger: askvitt, elfenben ek och mörk valnöt.

Slutligen berikar ett brett spektrum av speglar ensemblen. Faktum är att i alla färger finns förvaringsspeglar i olika bredder, med vertikal skjutdörr eller bakgrundsbelysta speglar eller speglar med ram och LED-belysning.

Kontakta oss för mer information.

Kompositionen innehåller:
- 90 cm tvättställsbas
- bas 2 lådor cm 90
- integrerad kristall tvättställsskiva cm180
- 180 cm spegel med LED-ram

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i klass E1 med synliga sidor inför melamin eller lackade i olika nyanser
Lackerade fronter: i mdf sp. 18 mm lackerad
Glasplattor: 10 mm tjocka

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk. För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Glasplattor : Glasplattan består av ett icke-härdat flottörglas, transparent eller kallmålat med vattenbaserade färger (giftfria) med en tjocklek på 15 mm. Glas är ett mycket hårt och beständigt material, men samtidigt ömtåligt och kan skadas av starka slag eller genom att falla föremål på det. I allmänhet är toppens yta mycket motståndskraftig mot syror, men färgen kan attackeras genom långvarig kontakt med sura eller basiska substanser; därför rekommenderar vi inte rengöring av den målade delen. Använd inte syra (avkalkning) eller basiska (blekmedel, kaustisk soda) för rengöring. Använd vanliga glasrengöringsprodukter (vetril, glassex eller annat) eller rengöringsmedel med neutralt pH; Undantagsvis kan avkalkningsprodukter användas genom att applicera dem enbart på glasytan och se till att de inte kommer i kontakt med färgen. Tillverkarens garanti täcker glasfel och felaktig utförande av beställningen med avseende på felaktiga eller icke-kompatibla ytbehandlingar, perforeringar, formning och målning.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter