Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsmöbler Sammansättning av modernt golv tillverkat i Italien - Lipperia7

Kod: LIPPERIA7
kr 63.415,68
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
lackerad
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom

Badrumsgolvkomposition med modern design med integrerat handfat, rund spegel med hylla, tillverkad i Italien.

Badrumsmöbelkompositionen är i matt vit lack med markunderlag med avtagbar infällbar sockel. Rund spegel diameter 70 cm med lampa. Matt muslackerad hylla med spegelfördjupning.

En komposition för det stora, mångfacetterade och mångsidiga badrumsområdet, som ser sin stora uttrycksstyrka i kompositionens frihet .
Inredningssatsen har sin egen enkla stillinje: en serie behållare som kan kombineras efter behag i symmetriska former eller däremot asymmetriska.

Enkla former, tunna tjocklekar: behållarna kan lackeras (välj bland det breda utbudet av färger som finns), glänsande eller ogenomskinliga eller tillverkade av HPL i ytan ”vit alm” - ”grå alm” och ”beige alm”. Uppsättningen av moduler är innesluten av en omkrets med en 45 ° kant som på ett elegant sätt betonar kompositionen; fronten öppnas med ett push-pull-system.
Behållarna åtföljs av "kolumner" i olika storlekar; de kan kompletteras med öppna element som förbättrar deras uttrycksförmåga, modulerar sig i formellt mycket trevliga kompositioner, funktionella i användning och lämpliga för att utnyttja små hörn.

Den karakteristiska diskhon gjord av ogenomskinlig vit teknorit är installerad på kompositionen: ett mycket stort och rymligt handfat, praktiskt att använda, minimal i form.
Dess huvudsakliga särdrag är att vara omgiven av ett slags stigning, en krage med mjuka och rundade former. Den kan integreras i toppen i ett enda gjutet block, eller som en bänkskiva, särskilt lämplig för behållare med reducerat djup (37 cm) och därför för mindre rymliga badrum.

Som ett alternativ till Teknorit-toppen finns andra typer av tvättställ som:
- Bänkskivor i vit keramik i olika höjder, både med väggkran och med kran på bänkskivan eller på själva diskbänken.
- Integrated kristall handfat toppar i alla färger i lackat område.

Slutligen finns det en serie av speglar med en ny och praktisk design: spegelskåp, vilka dölja förvaringsutrymmen bakom den reflekterande ytan, i synnerhet användbara vid dagligt bruk.

Kompositionen innehåller:
1 L.70 x P.50 x H.75 cm
2 L.45 x P.50 x H.75 cm
3 L.70 x P.50 x H.75 cm
4 L.180 x P.37 x H.9 cm
5 L.189 x P.50 x H.1,8 cm
5A Tvättställ L56 x P35 x H12 cm
6 D.70 cm
7 L.189 x P.15 x H.4 cm

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
- Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i E1-klass med synliga sidor vända mot eller lackerade i olika nyanser.
- Lackerade fronter: i mdf sp. 18 mm lackerad

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk. För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Nyligen visade produkter