Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumspall för modern design tillverkad i Italien Siracusa

Kod: SIRACUSA
kr 5.012,00 kr 6.315,94 -21%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Solid yta-Luxolid
Åtgärder
L36xP30xH48 cm.
Leveranstider
10/20 arbetsdagar
Viadurini Bathroom
Badrumspall för modern design tillverkad i Italien Siracusa
Syracuse är en stol som är idealisk för att dekorera moderna och moderna miljöer, främst designad för badrum. Minimalt tillbehör med mycket enkla linjer, som presenterar sig både som ett praktiskt objekt för att optimera rymden och som ett designelement för att dekorera och berika din miljö.

Det skapas helt av italienska hantverkare och kännetecknas av kvaliteten på materialet som det produceras med. Det är tillverkat i Luxolid, resultatet av många års forskning och experiment, som består av en syntetisk förening baserad på polyakrylhartser och mineralfyllmedel. Exklusivt material av hög kvalitet jämfört med plattaprodukter som på grund av olika limningsfaser över tid kan visa färg eller sprickor. Luxolid å andra sidan blandas och bearbetas i form genom polymera processer. När den har injicerats direkt i formarna, tack vare de sista faserna av behandling och efterbehandling, resulterar det i en enhetlig struktur utan skillnader i färg eller kompakthet, vilket garanterar en produkt av estetisk kvalitet och teknisk perfektion.
Eftersom Luxolid är en homogen produkt, vid repor eller mindre skador är det möjligt att återställa den till att återföra den till sitt ursprungliga utseende även efter många år. Om den är våt rekommenderas att alltid torka produkten för att förhindra bildandet av kalkstenar, vilket dock inte skulle skada materialet. Rengöring kan göras med vanliga tvättmedel och krämer som inte slipper.

Siracusa finns i standardversionen i de sexton olika färgerna i Luxolid-serien.

Anpassa ditt rum med denna äkta badrumspall och gör dina utrymmen unika.
För information och / eller offert, kontakta oss.

Nyligen visade produkter