Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsskåp med modern spegelupphängd möbeldesign - Sierra10

Kod: SIERRA10
kr 47.212,60
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
novcryl och lackerad
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom

Modern badrumskomposition bestående av tvättställ och spegel med ram och LED, tillverkad i Italien design.

Badrumsmöbeluppsättningen är i matt muslack med 12 mm tjock blank vit Novcryl-topp . Spegel med ram och matt vitlackerad hyllor komplett med LED-belysning.

Det är en komposition för badrummet med rena och strikta linjer, där form och funktion sammanfaller och ger en väsentlig och ung miljö. Tvättställsbotten, med olika bredd (40 - 70 - 90 - 100 - 120 cm) och med ett praktiskt djup på 45 cm, finns med lådor eller dörrar och kan placeras sida vid sida med andra element, med lådor eller dörrar, i bredderna 25, 35, 45, 70, 90 cm.
De kan också väljas med tre olika typer av golv:
- integrerad topp i blank vit novcryl med ett stort rektangulärt handfat;
- integrerad tvättställsskiva i 10 mm tjockt glas , i blank och satinfinish, lackerad i alla 35 lackfärger;
-vitt keramiskt handfat. Ytan på basenheterna, väggenheterna och de höga enheterna kan vara i matt eller blank lackerad MDF i 35 färger. HPL- ytbehandlingen finns också, ett innovativt material arbetat med avancerade tekniker föreslagna i tre färger: askvitt, elfenben ek och mörk valnöt.

Slutligen berikar ett brett spektrum av speglar ensemblen. Faktum är att i alla färger finns förvaringsspeglar i olika bredder, med vertikal skjutdörr eller bakgrundsbelysta speglar eller speglar med ram och LED-belysning.

Kontakta oss för mer information.

Kompositionen innehåller:
- 90 cm tvättställsbas
- bas 2 lådor cm 90
- Novcryl integrerad tvättställsskiva cm 180
- 180 cm spegel med LED-ram

Kranen ingår inte i kompositionen, för att få den att be om en offert i lämplig form.

Tekniska funktioner
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm V100 vattenavvisande i klass E1 med synliga sidor inför melamin eller lackade i olika nyanser
Lackerade fronter: i mdf sp. 18 mm lackerad
12 mm tjocka Novcryl-toppar.

Novcryl är ett material som består av en kalibrerad blandning av olika mineralfyllmedel av utmärkt kvalitet, bundet av speciella polyesterhartser som är utformade för att säkerställa utmärkt mekanisk och kemisk beständighet. Rengöring är extremt lätt med flytande produkter som inte är slipande, alla små repor som kan uppstå genom åren kan återupptas med poleringsborstar och vaxer som är typiska för karosserisektorn.

Lackade ytor kräver särskilt noggrant underhåll för att undvika repor eller utstryk. För rengöring är glasprodukter eller alkohol utspädd med vatten tillräckliga, torka omedelbart med mjuka, icke-slipande trasor.

Nyligen visade produkter