Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badrumsspegeln modern dörr med en container och LED-lampor Damon

Kod: EMMA70
kr 7.250,06
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L700x H 700XP 140 mm
Leveranstider
* 3 veckors leveranstid kan variera om produkterna inte finns på lager.
Produktens vikt
24 kg
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Bathroom
Mirror 1 moderna flygeln med container, LED-belysning, Damon
Elegant skåp med en dörr spegel rena former med sidorna i spegeln och krom LED-ljus som ger badrummet stor ljusstyrka. Inre struktur i grått melamin. Den helt extern spegel tillåter införande i alla miljöer. Levereras med uttag och strömbrytare.

Feature finish:
- melamin trä: trä dekorativ panel reptålig och vattentät. Rekommenderas för vertikal användning i möbler eller inredning och kan även användas i partitioner. Panel klar att använda för större enkelhet och snabbhet.

LED lampor: 6000K (ingår).
Effekt: 3.5W
Lumen: 350 lm

Producent Made in Italy
Produkterna av denna samling gjordes av ett företag som är baserat på "styrkan erfarenhet"; erfarenhet odlas i ett halvt sekel forskning om material, processteknik, för de mest effektiva resultat och estetiska lösningar. Men företaget har också av erfarenheterna i historien om de platser, Toscana, vackra land rikt på medeltiden och renässansen slott, villor, beordrade ett landskap av fält och skogar, där tillväxt och industriell utveckling har gett alla " hela territorium en ledande roll och ett nytt ansikte, både socialt, ekonomiskt och kulturellt. I detta sammanhang har vi utvecklat en väg centrerad på utvecklingen av trender och interna planering, förstärkt av ett kommersiellt och distributionsstrategi.
Design, flexibilitet och uppmärksamhet på detaljer är nyckelorden för att förverkliga inredning: badrumsspeglar, ljusa speglar, möbler container och kolumner för att göra badrummet en funktionell miljö, men med stil.
Alltid i samklang med tiden, ger företaget en kvalitetsproduktion med samlingar som vet hur man ska bemöta de olika behoven hos sina kunder när det gäller funktionalitet, estetik och kvalitet / pris förhållande. En överensstämmelse med europeiska standarder och i de material som används i de olika stegen i bearbetning av produkten och med garanti för en produktionskedja till 100% tillverkad i Italien.

Nyligen visade produkter