Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bänk med barock klassisk design utskrift, L207x P59 cm, Vania

Kod: VANIABAR
Vill du ha en offert

madein_italy

Viadurini Living
Bänk med barock klassisk design utskrift, L207x P59 cm, Vania
Bänk med snidade ben med efterbehandling "24 karat guld". Klädd sits täckt av sammet tryckt med barock design.

OBS: dessa föremål handgjorda i Italien, kan du begära egna mönster när det gäller storlekar, finish och former. För information och citat skriv till clienti@viadurini.it. Ett team av erfarna konstruktörer finns till hands för att ge liv åt din unika projekt.

ARTISAN italienska tillverkaren
Möblerna i denna samling är gjorda av   ett 'italienskt företag specialiserat på tillverkning av handgjorda lyxiga designermöbler. Skulpturala former som tar inspiration från klassiska, men rivistate på ett modernt sätt, är ledmotivet i hans prestationer. Den antika traditionen möbelsnickare och hantverk erfarenhet kombineras för att ge liv åt en rik variation av produktion där material och former är huvudpersoner: en samling av lyxiga möbler som svarar på de moderna bekvämligheter, samtidigt som den är modern funktionell, medan inte bryta sig loss från dyrbart arv av tradition.

Varje kollektion utmärker sig genom proportion, fantasi och noggrann forskning av finish och högsta kvalitet trä i modern tidningar som lägger excentriska visioner och ironiska tolkningar, som kombinerar den långa italienska traditionen av träbearbetning med avancerad teknik. Allt detta bidrar till att skapa en personlig och ursprungliga koncept på design och möbelvärlden.

Företaget har två starka själar: den första ägnas åt forskning, och det går igenom alla möjliga sätt; den andra uttrycks med auktoritet i världen av offentliga platser och kontrakts tack vare den nästan talsdesign kultur som använder den senaste tekniken utan att offra Italienska hantverk och göra den till din egen stolthet. Inom företaget finns olika produktionsavdelningar som distribuerar de helt "in house" projekt: ett dedikerat team utvecklat den ursprungliga utformningen som sedan kommer alla efterföljande produktionsområden, från skåran till mejsling, från färg stoppning. Företaget är i själva verket nu välkänt på världen för sin stora förmåga att kombinera kvalitet, mångsidighet och professionalism.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter