Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bath vit fristående modern design 173x75cm Katie

Kod: KATIE
kr 29.939,94
Moms ingår
- +
Åtgärder
1730x750 mm
Leveranstider
3 arbetsdagar från beställning gjorts * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Viadurini Bathroom
Bath vit fristående modern design 173x75cm Katie
Katie är en designer, som försetts med drain / overflow (förinstallerat) och den inre höjd justerbara fötter.
OBS: exklusive kranar.

Vad kan vara bättre än att komma hem efter en hård dags arbete och njuta av en trevlig uppfriskande varmt bad?
För att ge dig denna känsla Viadurini ut för dig ett intressant utbud av fristående badkar (självförsörjande), funktion och design. I badrumsinredning är oftast inför föredrar bekvämligheten, ofta på bekostnad av estetik, men inte nödvändigtvis en sak utesluter det andra.
De baljor av denna samling görs av ett företag i VVS-branschen som specialiserat sig på endast fristående badkar tillverkats med hjälp av de bästa akryl santirario att använda och erbjuder högkvalitativa lösningar från traditionell design, art deco och modern.

Den fristående badkar är en speciell typ av badkar som alltmer ersätter badtunnan. Det är självbärande, som står ensam och behöver ingen infällt montage. Tack vare sin mångsidighet är ofta väljs för okonventionella inredning, sedan placeras bredvid den öppna spisen i sovrummet, i mitten av ett rum ... Denna flexibilitet gör det möjligt för designers och arkitekter för att avsevärt öka antalet kreativa alternativ för dem . Fristående betyder "stående", som står ensam och inte kräver infällt montage.

Alla fristående badkar av denna samling är gjorda av akryl dubbla lager; l 'akryl är ett material i stor utsträckning används vid tillverkning av badkar och det är allmänt spridda på marknaden under de senaste decennierna. Flertal tester har i själva verket visat att det hög kemisk och fysikalisk resistens. Dess yta, hållbara, icke-porös och lätt att rengöra, utgör också en ogenomtränglig barriär för bakterier och bakterier. Akryl teknik med dubbla lager, född nyligen ger ett spa med exceptionell stabilitet och för att producera självbärande former som tidigare inte kunde förverkligas.
Varför då klickar på en akryl tank, än den klassiska gjutjärnsbadkar med fötterna?
- Akryl tub väger mindre än 173 av gjutjärn badkar, vilket gör det lättare att installera och transportera
- Den höga tjockleken av den inre ytan av badkaret i akryl vatten behåller värmen mycket längre
- Ytan på akryl dubbla lager icke-gulnande och alltid bevarar sin brillantezzaInoltre, har alla tankar i denna linje varit föremål för stränga tester beträffande temperatur, vikt och täthet av svetsen mellan det inre och yttre beläggning.
Av den anledningen kan vi erbjuda en 5 års garanti mot tillverkningsfel.

Tillverkare:
Dessa fristående tankar görs av ett bolag med säte i 2008 genom sammanslagning av två väl matchade partners som har en erfarenhet av mer än 25 år i VVS och värmesektorn. Företaget är specialiserat på konstruktion och tillverkning av badkar uteslutande fristående (självbärande) som produceras med användning av de bästa akrylföreningar för medicinsk användning. Oavsett miljön i huset du tänker lämna erbjuder högsta kvalitet lösningar från traditionell design, Deco och modern. Förutom den professionella distribution, kommer erbjudandet även tilltala arkitektoniska och tekniska studier som letar efter produkter med hög kvalitet och estetiska inverkan.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter