Bath vit modern fristående akryl Winter 1710x730 mm

  • Kod: WINTER
kr 39.983,80 kr 49.979,78 -20%
Åtgärder 1710x730 mm
Leveranstider 3 arbetsdagar från beställning gjorts * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager

Fristående badkar med modern och väsentlig design i vit akryl.

Mått 1710x730 mm
Kranar exkluderade
Tillbehör ingår
• Avgas för/full (förmonterad)
• Invändiga fötter justerbara i höjdled.

Vad kan vara bättre än att komma hem efter en hektisk dag på jobbet och njuta av ett skönt, föryngrande varmt bad? För att ge dig denna känsla har Viadurini valt ut ett intressant utbud av fristående (självbärande), funktionella och designbadkar åt dig. I badrumsmöbler är vi vanligtvis benägna att föredra det praktiska, ofta på bekostnad av estetiken, men det ena utesluter inte nödvändigtvis det andra.

Det fristående badkaret är en speciell typ av badkar som alltmer ersätter bubbelbadkaret. Den är självbärande, dvs den står upprätt och kräver inte infälld montering . Tack vare dess mångsidighet väljs den ofta för okonventionella möbler, därför placerad bredvid eldstaden, i sovrummet, i mitten av ett rum ...

Fristående badkar är gjorda av akryl i dubbla lager : akryl är en produkt som används i stor utsträckning vid tillverkning av badkar och har spridit sig mycket på marknaden under de senaste decennierna. Många tester har faktiskt visat dess höga kemiska och fysikaliska beständighet. Dess yta, motståndskraftig , icke-porös och lätt att rengöra , utgör också en ogenomtränglig barriär för bakterier och bakterier . Den dubbla akryltekniken, som nyligen har utvecklats, gör det möjligt att få en tank med exceptionell stabilitet och att producera självbärande former som tidigare bara kunde tillverkas i gjutjärn.

Så varför välja ett akrylbadkar, jämfört med det klassiska gjutjärnsbadkaret med fötter?
  • Akrylbadkaret väger mindre än 173 än gjutjärnsbadkaret, vilket gör det lättare att installera och transportera
  • Den höga tjockleken på den inre ytan av akryltanken behåller vattnets värme mycket längre
  • Den dubbla akrylytan gulnar inte och bibehåller alltid sin briljans oförändrad
Dessutom har alla tankar utsatts för rigorösa tester avseende temperatur, vikt och tätning av svetsarna mellan den inre och yttre beklädnaden.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev