RABATTERADE PRODUKTER UPP TILL 50%
kundservice +39 0541.623760
Kundvagnen
Hemsida > BELYSNING > Golvlampor > Golvlampor The Light >

Golvlampor och golvlampor Il Fanale

KategorierPROMOTION OCTOBER 2018


Förfina sökningen

Lampa justerbar industriell stil jord Reporter Il Fanale
Made in Italy
Il Fanale

Lampa justerbar industriell stil jord Reporter Il Fanale

kr 9.389,61 kr 10.551,32 -11%
Golvlampa art nouveau keramik Anita Il Fanale
Made in Italy
Il Fanale

Golvlampa art nouveau keramik Anita Il Fanale

kr 11.723,69 kr 13.194,48 -11%
De golvlampor ... de eleganta möbler och användbara! En punkt ljuset av denna typ linda det lyser upp rummet i en varm och behagligt ljus. De golvlampor, ursprungligen avsedda för ytterligare belysning stora utrymmen, har idag blivit viktiga tillbehör.

Fördelen med denna typ av lampor är att de tar upp väldigt lite utrymme, och detta beror delvis på sin slanka form som gör det möjligt att infoga dem i alla miljöer, även när centimeter tillgängliga är begränsade.

Deras låga vikt kan du flytta dem lätt beroende på nya krav eller bara för att ändra sina möbler och undvika monotoni. Lamporna Golv säkert mycket uppskattat av dem som vill kombinera produkternas funktionalitet med design och estetisk forskning.

På Fana, ledande belysningsföretaget skapar lampor som kännetecknas av en balans mellan volymer och proportioner och kreativitet utan överdrifter som sticker ut produktvärdet.
Den golvlampor lampan har en unik och exklusiv design. Produktion, helt italienska, är i stånd att blanda helt sublima hantverk med de senaste teknikerna d 'belysning därigenom skapa unika produkter och tidlös, under bibehållande av den råvara.

Made in Italy är ledordet; elementen är mässing, koppar och järn.

Upptäck alla våra vägglampor för ljuset!