Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampa konstruktion jord teak och linne handgjorda Diva

Kod: CPLSL30513
kr 46.218,42 kr 57.443,98 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
70 x 70 x 185 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Golvlampa design i teak och linne handgjorda Diva, tillverkad i Java
Använd inte med glödlampor. Använd energisnåla glödlampor eller LED.

Lipat Samling: handvikta från ett ark av linne, med hjälp av minnen av passion för östra metoder för pappers modellering. naturlig linne och indonesiska Teak skapar rena linjer uppfinna fasta och mycket lätta ljusa geometrier.
Lamporna i denna samling säljs exklusiva europeiska CIPI och blanda östra andlighet med den skandinaviska rengöring.

Föddes ur en chans möte under Jakarta Fashion Week partnerskap mellan CIPI och OCK.
Gränsen mellan mode och design, använder OCK blixtlås, linne och bomull, skapa mjukhet och eteriska atmosfärer och raffinerad äger den mest exklusiva mode. Cipi välja med omsorg och uppmärksamhet på produkten i perfekt harmoni med Budiman Ong, formgivare och skapare av varumärket och insamling.
CIPI överraskningar den här gången att göra ett val av oväntad produkt, främja en ny design och nya material, välja att inte vara anhängare av någon, att positionera sig i ett marknadssegment tillgängliga endast för en raffinerad konsument och evouluto.

OCK skapar handgjorda föremål, original och exklusiva, låta unika personlighet av material talar för dem. Tidlösa skapelser och innovativa, kombinerar traditionella hantverk med mer samtida element, skapa mäster full av historia och själ. Grundaren av OCK, Budiman Ong, har alltid varit attraherad av ljuset (imprescendibile inslag i varje hem!).
År 2008, efter hans passion för design och attraheras av ovanliga och fascinerande material, börjar det att designa och producera en efter en i hans studio i Bali lampor och föremål som gör den unik i världen.
Utbildad vid Gray School of Art / Robert Gordon University i Skottland. Arvet från asiatiska traditioner blir inspiration icke-statliga organisationer, Mentra hans västra utbildning formade hennes estetisk känsla och kunskap om design.
Rekommenderade glödlampor: LED eller nästa generations energisparande (lampa ingår ej)
Installationsinstruktioner ingår i paketet
Rengöring och underhåll: våt trasa våt bomull med bara ett stänk av milt rengöringsmedel

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter