Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampa konstruktion jord tyg och teak Thistle CIPI

Kod: CPTHSL40113
kr 28.052,75 kr 34.869,06 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
43x35x h 177 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Lampa konstruktion jord tyg och teak Thistle CIPI
Thistle golvlampa är en del av en samling av hög kvalitet lampor handgjorda i Java och distribueras exklusivt i Europa av CIPI. Östra andlighet övergår rengöring och väsentlighet av skandinavisk stil.
Basen, stammen och hylsan är tillverkade av ädla Burma teak massivt trä, böjda och böjt. Ljus elementet är gjort av klippta tyger, sömnad och kopplas helt för hand, i enlighet med orientalisk stil Origami och appliceras på en metallkonstruktion.
Atmosfären ljus och den exklusiva elegnaza av detta mästerverk av kreativitet, underteckna CIPI miljö med en omisskännlig stil.
Varning: Använd LED-lampor eller låg förbrukning ny generation. Använd inte elektriska lampor.

Tistel Samling: inspirerat av den skotska nationella blomma (Cardo) och spännande konsten att Origami japanska, är denna samling en hyllning till sin designerns skotska minnen. Glimtar av ljus tränga igenom geometriska mönster som skapar ett dynamiskt ljus och skugga.
Lamporna i denna samling säljs exklusiva europeiska CIPI och blanda östra andlighet med den skandinaviska rengöring.

Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.
Efter 6 månader, kan du välja om du vill återanvända vaxskiktet eller låta teak följa sina naturliga mutationer.

Föddes ur en chans möte under Jakarta Fashion Week partnerskap mellan CIPI och OCK.
Gränsen mellan mode och design, använder OCK blixtlås, linne och bomull, skapa mjukhet och eteriska atmosfärer och raffinerad äger den mest exklusiva mode. Cipi välja med omsorg och uppmärksamhet på produkten i perfekt harmoni med Budiman Ong, formgivare och skapare av varumärket och insamling.
CIPI överraskningar den här gången att göra ett val av oväntad produkt, främja en ny design och nya material, välja att inte vara anhängare av någon, att positionera sig i ett marknadssegment tillgängliga endast för en raffinerad konsument och evouluto.

OCK skapar handgjorda föremål, original och exklusiva, låta unika personlighet av material talar för dem. Tidlösa skapelser och innovativa, kombinerar traditionella hantverk med mer samtida element, skapa mäster full av historia och själ. Grundaren av OCK, Budiman Ong, har alltid varit attraherad av ljuset (imprescendibile inslag i varje hem!).
År 2008, efter hans passion för design och attraheras av ovanliga och fascinerande material, börjar det att designa och producera en efter en i hans studio i Bali lampor och föremål som gör den unik i världen.
Utbildad vid Gray School of Art / Robert Gordon University i Skottland. Arvet från asiatiska traditioner blir inspiration icke-statliga organisationer, Mentra hans västra utbildning formade hennes estetisk känsla och kunskap om design.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter