För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

keramiska Lampor

Den heminredning är trevligt när uttrycka oss själva. Och för dem med en romantisk själ kommer att skapa ett hörn upplyst av en söt i keramik konstruktion lampa.

Det keramiska är en gammal konst form, en lätt formbart material och en varaktig bakade tid och stor charm.
Det keramiska är vanligtvis sammansatt av olika material, i synnerhet leror utan även fältspater, kiselhaltig sand, järnoxider, aluminiumoxid och kvarts. Lera är ett naturmaterial. Minerade längs stranden av floder och raviner i själva verket måste den genomgå en reningsprocess innan den bearbetas. Dess plasticitet tillåter sedan för att forma den för att passa; händer och svarvning är användbara verktyg. Leran utspäddes med en liten mängd vatten är i stånd att skapa någon typ av objekt. En gång, dock behandlas, innan den bakas i ugnar till mer än 1000 ° grader, det måste torkas upp till 15 dagar.

De keramiska lampor, unika i sitt slag, är tillgängliga i många former och storlekar: perforerad, färgad, råolja, berikas av tygdelar, placerade intill varandra med andra material såsom glas eller trä i syfte att erhålla en retro stil.

I vår e-handel kan du hitta i högsta kvalitet keramiska lampor som Aldo Bernardi modeller, tillverkare som erbjuder keramiska lampor av modern design och hantverk.
Den teknik som används för att realisera linjen I Lustri är att fusions att lysa, innehållande ett skikt av följande ädelmetaller: 24 karat guld, 22 karat platina och kopparhalten till 90%.

För att belysa ditt vardagsrum välja bland de många förslagen till Viadurini en bordslampa eller keramik suspension; sprida ljus ger rummet en avslappnad elegans.

Bli förvånad av de många förslagen i klassisk design eller moderna keramiska lampor och välja den modell av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies