För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampor i koppar design och hantverk

Vem skulle inte vill ha en mysig hem belyses med varma toner och gyllene nyanser? För att åstadkomma detta måste du noggrant planera belysningen. En design i kopparlampa kan återskapa en 'magisk atmosfär omslöt oss i uppmjukning av en indirekt ljus nyanser intensiv. Faktorer som är avgörande för en sofistikerad och elegant atmosfär. Från minimalistisk design och industri, kopparlampor är perfekt integrerad i en modern atmosfär, men också i en retro och vintage stil.

Tack vare koppar, en av de mest trendiga material för hem belysning är lampor och ljuskronor görs för att matcha med någon noggrann detaljhandeln. Arbeta för hand, koppar lampor är exklusiva komplement både inomhus och utomhus.

Koppar, ett av de första metaller som används av människor, har alltid varit lätt formas, speciellt i plattorna vilka i sin tur var böjda och formade till den önskade formen.

Även i dag, är koppar ett utmärkt material för skapande av föremål, både rent tillstånd är tack vare dess oändliga möjligheter till bearbetning i legeringar såsom mässing och brons.
För älskare av den gröna, är det intressant att veta att det är ett miljövänligt material och 100% återvinningsbart.

Synnerhet även i nyanserna i hans färg varierar koppar från rött till brunt till grönt: tillsammans med guld är den enda färgad metall.

På Viadurini du hittar en katalog över kontinuerlig expansion i design koppar hängande lampor, golv, bord, vägg, skapade för hand och tillverkade i Italien av ledande varumärken såsom Aldo Bernardi och The Light . För en mer detaljerad kontroll på den möjliga användningen av varje lampa (om från intern och / eller extern) är det lämpligt att kontrollera de data som rapporteras i produktbladet och i synnerhet graden av IP skydd av varje apparat.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies