För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Italiensk lampa, i terrakotta, made in Italy

I denna kategori presenterar vi italiensk lampa, i terrakotta.
Handgjorda av skickliga hantverkare representerar de högkvalitativa Made Italy produkter.

Inom vår katalog finns ett brett utbud av modeller inklusive taklampor med stjärnformade armar för att ge en original touch till dina rum: vägglampor med kvadrerade linjer med kubiska eller rektangulära modeller och infällda spotlights. Alla kännetecknas av en unik stil med vintage och rustik design.
Terrakotta är en jordbruksprodukt. Duktil men resistent samtidigt är det ett material som i kombination med vatten låter sig formas och skapar önskade former.
När en eller flera kombinationer av land har modellerats måste arbetsprocessen fullbordas genom kokning vid en temperatur av 980-990 ° C.
Det italienska varumärket Toscot är ett toskanskt företag, specialiserat på handgjord produktion av terrakottabelysningsprodukter, kombinerar den toskanska traditionen med handgjuten form och dekorationer från klassisk till modern.

De föreslagna produkterna är alla unika bitar handgjorda i Toscana med högkvalitativa material. Vård av dekorationer och finish ger produkterna särskilt värde.
För någon information eller för att få ett personligt citat, kontakta oss på vårt telefonnummer eller på vår e-postadress. Vår personal hjälper dig gärna under hela köpet.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies