För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampor i terrakotta hantverk från inomhus, utomhus och trädgård

På Viadurini hitta den bästa av Made in Italy med avseende på de handgjorda lera lampor för inomhus, utomhus och trädgård som produceras av de historiska märken av branschen som TOSCOT , Ferroluce och ljus .

Den största val i online-försäljning med över 100 modeller, inklusive applikationer, vägg- och golvlampor, ljuskronor, hängande lampor, infällda lampor, trädgård lampor: alla värdefulla produkter som kombinerar en unik stil med retro design, vintage och modern .

Önskan att modellera jorden, fascinerad mänskligheten sedan urminnes tider. Och leran, är det sin produkt. Duktil resistent men på samma gång, är det ett material som i kombination med vatten, lämpar sig som skall modelleras och skapa de önskade formerna.

Gång modelleras en eller flera kombinationer av landområden, måste du färdig tillverkningsprocessen genom en bakning vid en temperatur av 980- 990 ° C. På grund av dess stabilitet, beständighet mot åldrande, och den lätthet som är skyldig till dess porositet, är lera det mest använda byggnadsmaterial och inte bara.

Idag, i själva verket leran också används i stor utsträckning för att uppnå många möbler, inklusive sina egna hantverk terrakotta ljus; romantiska och raffinerade tillbehör, belysning måste för fantastiska.

Till exempel TOSCOT är en toskansk företag, specialiserat på produktion av handgjorda handgjorda terrakotta belysning produkter kombinerar den toskanska traditionen handgjutna former och dekoration allt från klassiskt till samtida.

Inget industriprodukt eller göras i serie, men unika pjäser handgjorda i Toscana med hjälp av högsta kvalitet material och med särskild tonvikt på mångsidighet och coordinability.
Vården av dekorationer och finish ger särskilt värde. Den kreativa forskning, som är grunden för deras förverkligande förvandlar föremål i moderna möbler lösningar.

Upptäck insamling av terrakotta lampor i toskansk stil TOSCOT!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies