För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

mässing lampor

För dem som älskar vintage, atmosfären 50 år .. gå sin lever ett mässingslampa kommer att vara rätt val! De starka drag diagram och sfäriska delar av mässing lampor är också perfekt för en industriell och minimal stil. Förutom modellerna i klassisk stil, samt modeller modernare konstruktioner som lampor med nickel finish och modeller i en marin stil med tydliga referenser till nautiska världen.

L 'Mässing är ett material som ofta används för att göra en hel del möbler, lampor och belysning design; men varför?
Mässing är en legering av koppar och zink som - tack vare dess egenskaper såsom mekanisk beständighet, färg, flexibilitet och formbarhet - är ett perfekt material för en yrkesskicklighet.

Viadurini erbjuder det bästa urvalet av lampor, vägglampor, suspensioner, golvlampor och belysningssystem mässing av de bästa företagen som ljuset och Aldo Bernardi.
Modeller av inomhus lampor för hus och rum, trädgård och utomhus modeller perfekt för offentliga utrymmen, verandor, altaner och platser nära havet.

Unik i sitt slag, mässing lampor är mycket solid och hållbara samt ha en distinkt design. Dekorationerna, ofta för att försköna utsidan av lampor, vare sig i ljusa material såsom koppar eller silver, skapa en stor visuell kontrastverkan.

Ett tips för rengöring av terrakotta lampor för att förhindra grumling över tiden. Mässings underhåll består normalt i sin polering och i avlägsnande av damm. För polering, kommer det att vara tillräckligt för att försiktigt gnugga på ytorna en mjuk trasa asciutto.Per avlägsnande av smuts, bara använda en mjuk trasa nedsänkt i tvålvatten för att förmedla mässing.

Här hittar du alla bästa lösningen. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja mässingslampa av dina drömmar, utan även möbel som är rätt för dig!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies