För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Lampa mässing, made in Italy

I det här avsnittet på vår sida vill vi presentera lampa mässing.
Ett perfekt val för dem som älskar vintage design och 50-talet atmosfär. Men inte bara är de djärva grafiska egenskaperna och de sfäriska elementen i mässingslamporna perfekta för en industriell och minimal stil. Förutom de klassiska lamporna finns det även modeller med modern design som nickel-finishlampor och marina modeller med tydliga referenser till nautiska världen.

Mässing är ett mycket ofta använt material för att skapa designbelysning och ljuskronor eftersom det är en koppar- och zinklegering som tack vare dess egenskaper som mekanisk styrka, färg, flexibilitet och smidighet är ett perfekt material för ett hantverk.
Viadurini erbjuder dig det bästa urvalet av vägglampor, taklampor, golvlampor och mässingsbordslampor från de bästa företagen som Il Fanale och Aldo Bernardi. Modeller av inomhus lampor för hus och rum, trädgård och utomhus modeller är perfekta för offentliga platser, arkader, loggia och miljöer nära havet.
Mässingslamporna är unika i sin sort, mycket solida och resistenta samt har en otvetydlig design. Dekorationerna, som ofta är gjorda för att pynta utsidan av lamporna, om de är i briljanta material som koppar eller silver, skapar en kontrast med stor visuell effekt.

Ett tips för rengöring av mässingslamporna för att undvika opacifiering över tiden. Underhållet av mässingen består vanligen av polering och avlägsnande av damm. För polering är det tillräckligt att torka försiktigt en mjuk, torr trasa på ytorna. För att avlägsna smuts, använd bara en mjuk trasa doppad i tvål för att passera över mässingen.
Kom ihåg att för alla frågor är du helt och hållet till hands. Det kommer att vara ett nöje för oss att hjälpa dig att välja dina drömmars mässingslampa.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies