För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Hängande lampor utomhus, att dekorera din trädgård med stil

Detta avsnitt dedikerat till hängande lampor utomhus kombinerar det bästa av italiensk design för belysning av ditt utomhusutrymme.
Sofistikerad design som alternerar perfekt mellan en tappning och en modern stil, var och en hittar du trädlampan som passar dina behov.

Utomhus hängande lampor av mässing, koppar och vitt glas för att ge en vintage touch till din veranda, eller till trädgården där du har skapat ett mysigt vardagsrum. Produceras med bara ett ljus, eller med tre ljus, kommer valet att bero på det utrymme du har tillgängligt.
För dem som älskar modernitet är det bättre att välja taklampor av gips eller cement med en cylindrisk eller parallellpipad form och är perfekta för att ge ljus på dina utomhusytor i en enkel stil. Om du istället måste tillhandahålla en kontraktsmiljö och du kan ge ledigt utrymme till fantasin, välj Myyour-varumärkesförslag. Mjuka vita moln eller underbara rundljus med ett eller tre ljus med en marsalafärg som ger tidlös elegans till yttre utrymmen.

Välj den utomhushängande belysningen som bäst passar dina behov, och om du behöver mer information om vissa produkter, vänligen kontakta oss. Vår personal hjälper dig gärna i ditt slutgiltiga val och svarar på dina problem.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies