RABATTERADE PRODUKTER UPP TILL 50%
kundservice +39 0541.623760
Kundvagnen
Hemsida > BELYSNING > vägglampor > Vägglampor Leucos >

Vägglampor i glasdesign vid Leucos

KategorierPROMOTION OCTOBER 2018


Förfina sökningen

Vägglampor tillverkas alltmer modet. De är platsbesparande möbler. Upplyst med smak och återskapa en romantisk atmosfär. Tvärtemot vad man kan tro, i själva verket, vägglampor inte har en belysningsfunktion endast "sekundär".

Applikationen kan sättas in för att någon typ av miljö: i de flesta fall, i själva verket är dessa vägglampor uppfattas som ett komplement belysning primärt utgörs av ljuskronor och hängande lampor av olika slag.

Har du någonsin utvärderas dock idén att välja en härlig vägg skapar en underbar läshörna? Sittande i en bekväm stol, en varm choklad och rätt ljus kan du läsa en god bok i total avkoppling.

Leucos leder belysning i hela är ett företag med spetskompetens som kombinerar experten hantverk av glaset med industriella processer och säkrare teknik.

Även trogen en "know-how" av stor tradition är Leucos nu en dynamisk och utvecklas som vet hur man tar emot och välkomnar nya idéer och nya idéer för att tolka dem med de mest avancerade produktionsmetoder: Så produkter med elegant design och utan tid, sanna ikoner i glaskonst på världen av dekoration genom ljuset.

Leucos 60 twist till den klassiska reglerna för venetianska glaskonst i en nyckel helt nya, utskjutande traditionen av Made in Italy i framtiden. I vår webbutik hittar du många modeller av vägglampor; fetstil och engagerande linjer, en kombination av ljus och design.

Ta reda på hur man ger den vinnande amosfera för var och en av din miljö med Leucos Viadurini.