Trogen Reproduktioner av Kända Artister Direkt Hemma

Den mest berömda konstverk av de bästa italienska och utländska konstnärer i det förflutna kommer att dekorera ditt hus tack vare Viadurini! Vi finns över hela världen i exklusiva online-återförsäljare av de magnifika fresker som från Città de Castello, där Bottega Tifernate född, vi är engagerade i att sprida i Italien och utomlands.

Uppdraget:

Uppdraget för detta hantverk butik är återhämtningen av det historiska minnet. Målet är att skapa fresker som, förutom att de har samma estetiska kvalitet och motstånd av originalet, som kan förmedla den känsla som åskådare känner framför en målning av Michelangelo, Klimt eller Van Gogh.

Pictography:

Bottega Tifernate patenterat en teknik, som kallas pictography, vilket gör det möjligt att återskapa tekniker för omvandling av de största mästarna i det förflutna med hjälp av ny teknik.
De fresker som behöver en snabb omvandling görs med en bas i släckt kalk och sand, med en tjocklek av 12 mm för att göra det immunt från skador. Färg deponeras färsk på en bas "fleur de calee", resultatet av en 3 år mognadsprocessen. De färger som används är 100% Naturliga med olja som bas för att vara så trogen som möjligt till den ursprungliga.

Samarbeten med de mest kända museerna i världen, hjälpa Bottega Tifernate att producera så speciella konstverk. Det är en av de få som har erhållit Certifiering Espi, en handling som tillåter fri export av verk att återskapa exakt ett original.

Kontrakt:

Och för att tillfredställa även dem som vill göra sitt hem unikt, Vi Viadurini i samarbete med Bottega Tifernate också ge dig möjligheten att göra fresker och anpassade målningar perfekt för privata projekt och kontrakt (restauranger, hotell ecc...)

"Klicka här för att upptäcka katalogen med autentiska reproduktioner"
Email Newsletter
Nyhetsbrev