PROMOTION NOVEMBER  AND DECEMBER 2018
Vi levererar italiensk design till över 100 länder över hela världen!
  • 0
  • 0

Bibliotek Modular design i trä eller metall

För dem som gillar att anpassa sina hem i varje aspekt, bokhyllorna är idealiska. De tillåter dig att skapa originalkompositioner, stor eller liten, vägg eller golv. Upptäck insamling via Internet till en rabatt på modulära bokhyllor och ge utlopp för din fantasi!
De Viadurini förslag läggs fram i Italien och handgjorda.

Den italienska märket Le Zie Milan fram Zia Babel, en intressant modulsystem i massiv ek, designad för vardagsrummet och lämpar sig för alla miljöer. De modulära bibliotek av Zia Babel linje utgörs av ett modulsystem som utvecklas i tre inneslutningslösningar, spinning toppar, torn och slott, som var och en är sammansatt av moduler lätt att montera utan verktyg och anpassningsbara med tillbehör i olika färger och funktioner. Från den grundläggande modulen kan staplas upp till 6 element, skapar torn av olika höjd, eller genom att ringa i 3D-rymden i slott med oändliga inredningslösningar.

Interlocking Design föreslår en modulär bokhylla SACSA Wall, genom vilken du kan skapa intressanta kompositioner med funktionalitet och stil för att dekorera dina väggar. Det är också konstruerad och byggd helt i Italien.

Newsletter

Nyhetsbrev
(Link )
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies