Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

avkopplande fåtölj alzapersona en motor Via Verona, tillverkad i Italien

Kod: VIAVERONA1MOT
kr 15.616,31
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Leveranstider
5/20 arbetsdagar
Stile Relax
Koppla stol alzapersona en motor Via Verona, tillverkad helt i Italien.
Stolen alzapersona Via Verona har en mekanism för att en motorn med förut fotsteg, kännetecknad av en motordriven avslappning rörelse med hjälp av fjärrkontrollen.

Koppla förväg fotsteg är en 1-motor mekanism som gör att, tack vare förhandsfunktionen fotsteg, för att lyfta innan sänkning av ryggstödet. Det låter komma till ett läge med ryggstödet upprätt anpassad att läsa en bok eller titta på TV bekvämt sittande i en stol att slappna av.

ALTERNATIV TILLGÄNGLIGA
Förstärkt version: modell som stöder en maximal vikt på upp till 180 kg, med ett säte 5 cm bredare än de standardstorlekar.

Rull System: ett praktiskt mekaniskt lyftsystem på fyra oberoende hjul, som drivs av en pedalarmen placeras på baksidan av stolen. En funktionell och praktiskt system som gör att du enkelt bära stolen från rum till rum.

Vibro Massage Kit Life 5: är en komplicerad mekanism genom fem shakers, placerade på olika ställen i någon avkopplande stol massage eller alzapersona och aktiveras individuellt, det bidrar till att stimulera blodcirkulationen och generera en känsla av fysiska välbefinnande.
Hela systemet kan appliceras på alla typer av avkoppling och lyftmekanismen, gör det möjligt att få en stol anpassad för alla behov.

funktioner
Struktur
trä täckt av ett skikt av polyuretan och metall mekanisk
Padding stoppning på ett miljövänligt polyuretanskum av olika densiteter som omfattas av ett dakron.
fötter PVC

Stolarna kommer att beställas komplett med användarmanual, certifiering enligt EU: s normer, produkt- och garantisupport för kunderna.
Kunden stöd i 24 månaders garanti är helt gratis utan kostnad, även rätt att ringa och finns i hela Italien.
Garanti: 24 månader.

Nyligen visade produkter