För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Fåtöljer skandinavisk design och nordisk stil genom innovation

Elegans och enkelhet är de ord som bäst beskriver de autentiska stolar skandinavisk design säng och distinkt nordisk stil. Tack vare sina väsentliga och rena linjer, inspirerade av 50-talsstil kommer att vara ett bra sätt att göra det mesta av utrymmet. Den ergonomiska och helt bekväma hotell kommer att ge dig avkoppling för att läsa en bok eller titta på TV efter en lång dag av arbete.

En bäddsoffa i nordisk stil kommer säkert att göra din lever i samma årgång och raffinerad. De nordiska designers, ofta betraktas som "kall" faktiskt föredrar funktionalitet och komfort med extrem uppmärksamhet på detaljer. En effekt är helt naturligt med tanke tack vare 'användning av ljusa färger som lyser och inreda den' miljö. Placera i en ljusa möbler och pastellfärger, med trä parkett, kommer de skandinaviska bäddsoffor, gjorda med fint trä av de ändlösa skogarna i björk och tallar, möblera vardagsrummet mysigt som ett nordiskt chalet.

Du kan välja en soffa stol i vintage stil med justerbart ryggstöd positioner 2-3, med eller utan armstöd. En riktig höjdare är designern säng fåtöljer och soffbord med lampa trådlös laddning av batterier. Sits och rygg tillverkad i en bekväm madrass, som kan tas bort och användas som en säng, kommer det säkert att ångra att köpa! Benen och strukturen kan vara av stål för en modern eller trä för en retro effekt.

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja ordförande för skandinavisk design som är rätt för dig!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online skandinavisk bäddsoffa av dina drömmar!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies