För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dörr möbler TV modern design eller klassisk

Välj skåpet designen TV är inte ett val att försummas för ett elegant vardagsrum och snyggt. TV-skåp kan hittas i de flesta typer; moderna möbler TV, TV skåp eller på en mobil-tv med hyllor. När du har bestämt om och var att hänga TV: n (om vägg eller panel), måste vi ta hänsyn till utvecklingen av mobil-TV-stil dörr som bäst kommer att matcha resten av hemmet möbler. Vardagsrum möbler och väggfärger hjälper till att forma stil att följa.

Om du väljer en mobil tv med hyllor, kommer du att bedöma 'höjd, bredd och antal hyllor, på grundval av din användning, och utrymmet du behöver lagra dvd, dekoder och konsol.
Så din skåp design TV kommer inte bara att vara till hjälp för att hålla allt i ordning, vad som kommer att försköna ditt vardagsrum.

Varumärket Stones valts för vår webbshop, erbjuder en rad av TV står i unika natursten eftersom de är gjorda av äkta fossil sten. Den fossila sten skärs för hand, i form av små bitar, av skickliga hantverkare att därefter tillämpa dem en åt gången, till exempel för att komponera en mosaik på en marin konstruktion i plywood eller på en glasfiber mögel.
För något ännu mer exklusivt vår linje Viadurini Design erbjuder behållare mobila TV utformning Adamantx® ett innovativt material som du kan göra någon form, för att skapa objekt och projekt med unik design.

Det är ett kompositmaterial, som erhållits genom bearbetning av skum belagda med speciella hartser, som revolutionerar världen av design. Ett material som kommer från år av studier, experiment och tekniska laboratorietester.

I vår webbutik hittar du möbler ger hög konstruktion tv och rabatterade priser. Starta din sökning nu!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies