För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Kennlar för hundar och katter inne, tillverkad i Italien

Alla som har en hund tar hand om sin hälsa. Tillgivenhet, kramar och uppmärksamhet är viktigt att göra livet bättre din valp. Lika viktigt är det att skapa "en exklusiv utrymme" för att kunna vila. Kenneln är vad som ger ditt husdjur en mysig liten plats där du kan vila ostört.

Av dessa skäl, till tiden för valet har vi överväga flera faktorer:

Dimensionerna. Den första faktor att beakta är storleken på kennel. I själva verket borde det inte vara för liten, men inte för stor. I själva verket kan för mycket utrymme hindra hunden att känna sig säkra samt en förlust av värme, särskilt på vintern. Vad man ska göra för att bestämma rätt storlek? Det måste se till att hunden kan stå inne kenneln och göra en sväng på sig själv. Om det är en valp, måste du fråga om vars storlek kommer att ha som en vuxen.

Material. För valet av material måste ta hänsyn till placeringen av kennel, vare sig yttre eller inre. I handeln finner vi många modeller av olika material: trä, plast eller metall perfekt för utomhusbruk. För dem som vill behålla kennel inne i huset, kan du välja en mjuk hund säng, läder eller slankare läder. Kenneln kan ersättas med en korg eller ett inhägnat område i trädgården med sina favoritobjekt. Visst virket är vad ger större isolering: det är svalt på sommaren och varmt på vintern. Behandlat trä - med naturliga ämnen - inte skadligt för hundens hälsa, Det är också en luktfri material, som lätt kan rengöras. Medan nackdelen av plast- eller metall kennlar är att de är inte lämpliga för alltför höga temperaturer, såväl som de av metall. I metall kennlar, är det bra att sätta en kudde eller filt för att göra dem mer bekväm ..

Struktur. Ingången kenneln kan vara framsidan eller sidan. Det viktiga är att det är väl skyddad från väder element såsom regn, vind .. När det gäller taket om det slog tillåter vatten att gå ner. Takluckan ger enkelt underhåll och rengöring av kenneln. Strukturen hos kenneln är viktigt att både isolater och upp från marken omkring 8 cm.
I vår webbutik hittar du kennlar för hundar / katter riktigt elegant. Och 'Wesly kenneln för hundar och katter bundna läder, helt handgjord av italienska hantverkare Masters. Den har en ursprunglig form som liknar ett moln. Var kreativ då! Du kan välja färg på kenneln men också kuddar, mjuk och finns i många fina fantasier.

Den anpassning av kennel för din dröm slutar inte här; I själva verket kan du beställa kennel på storleken på ditt val!

Tack vare denna underbara kennel också våra lojala vänner kan njuta av sofistikerade och framförallt den höga kvaliteten på Made in Italy!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies