För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tidskrift för modern design i läder och stål

Om du gillar att läsa men man vet aldrig var att sätta alla tidningar välja en av de många moderna tidningen modeller i vår webbutik. Tack vare en praktisk tidningsställ blir lättare inte bara att städa tidningarna vi gillar att läsa, hur man har ett komplement av dekorativa och funktionella möbler. I själva verket, tack vare materialen och särskilda former, en särskild rack är oumbärliga, nära soffan eller bordet i vardagsrummet .

I vår webbutik hittar du rack av läder och läder tillverkade från vår samling Viadurini Leather Collection för en klassisk och exklusiv.

Om du har en ganska modern miljö och du gillar raffinerade tillbehör, kan du ha roligt att välja modern design magazine lämpligaste stål, metall eller aluminium. Särskilt är tidningen en snigel i Idea Home metall. Du kan leka i stället för många färger i tidningen med slingrande linjer av präglad polyeten Viadurini Living Collection linje. För den mest romantiska av tidningsställ Mabele rosa eller kräm, bestående av bokstäver, kommer det att kunna mjuka upp ditt vardagsrum försiktigt.

Traditionellt vi tänker på tidningen från marken, den vanligaste, men det finns också väggmonterad modeller som gjorts för att hängas eller monteras på väggar, kanske mindre vackrare än versionerna golvet, men perfekt för dem med begränsat utrymme.

Ett magasin kan vara till hjälp i vardagsrummet, men inte enbart, i studien, sovrum, kök och badrum. Vissa kanske desirare ett badrum tidningsställ? Många älskar att läsa i denna miljö, i stunder av avkoppling. Kanske genom att ha på modetidningar, trend och möbler så det är alltid aktuell!

Ha kul välja ditt rack utformning av de bästa italienska märkena hantverkare i vår butik med rabatt, för en touch av glamour till ditt vardagsrum.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies