För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

moderna tabeller original design lounge

Vilja hålla med tanke lounge ett par böcker eller trendiga tidningen? Vill du sätta in i vardagsrummet en vacker vas med färgglada blommor i närheten av en parfymör för omgivande eller ljus? Under en vacker matta, är en modern design soffbord perfekt för detta och för att hålla de många användbara tillbehör.

Men vilken typ av modern soffbord att välja?

I vår butik hittar du en mängd moderna tabeller med hög kvalitet design till rabatterade priser som många modeller handgjorda i Italien.

Valet av soffbord gjorda av våra erfarna team av välkända Brand Nonogiorno visar tabeller över surrealistiska och originella former gjorda av metakrylat; en exceptionell transparens material. Plexiglas är helt böjd för hand för att erhålla en otrolig effekt av lätthet och suspension.

Alltmer Nonogiorno, eleganta och rena linjer är de små borden - planterings; det bästa du kan be om vid ett bord: funktionalitet, mångsidighet, elegans, design och miljömässig hållbarhet. Omöjligt att inte förälska sig i!

Den exklusiva linje av Viadurini Collection Living ger ett brett utbud av färgade moderna tabeller, trä, metall, glas, men också Adamantx® innovativa material med vilka det är möjligt att realisera någon form.

Du kan verkligen ha roligt i valet av material och den föredragna formen av denna värdefulla möbel; Om runda, fyrkantiga, rektangulära, men också i form av blad eller futuristiska former som lämpar sig för någon typ av hem.

Vår Stones kollektion erbjuder fina tabeller i natursten , fascinerande för sina geometriska linjer och inga krusiduller finns i olika färgnyanser. Några av Stones soffbord modeller kan även användas som en elegant TV-ställ i en naturlig och modern stil.

Mycket praktiskt är den moderna fällbara bord Idea hem i massiv bok trä för en retro och vintage sammanhang men även i lackerat stål struktur med en tidning funktion.

För dem som vill ha en modern design soffbord som lämpar sig för barn .. Brand Incastro föreslås i ljust trä tabeller, stabil och modulär.

Nu är det bara att ta tid att visa vår webbshop alla lösningar som finns att hitta i tabellen av dina drömmar!

 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies