För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Vitrinskåp, för att ge en modern touch till ditt dagområde

Vitrinskåp i trä och glas för utställningar i vintage eller modern design, vägg eller golv.

I det här avsnittet presenterar vi dig en möbel som de flesta av er säkert kommer ihåg i dina farföräldrars hem: de vitrinskåp!

Från "Nagini" där elegans och förfining är huvudpersonerna. Struktur gjord av naturliga akacieträ och metallfot framställd på ett sätt som omsluter hela fönstret i en kram. Om du gillar trä ser du också på "Zarafa" Grilli av tulpan och ebenholtsfaner.
För en ännu modernare version där huvudpersonen är aluminium visar vi dig "Lorella". Perfekt för dem som behöver en showcase som rymmer lite utrymme, vertikal struktur med hyllor för att visa alla dina föremål finns i vit eller svart version.

Slutligen för dem som vill ge en ännu mer glamorös touch till sitt hus eller sin butik presenterar vi "Aura" av Fiam Italia. Ett lysande displaycase, utrustat med Led-lampor som lockar ögonen på alla människor. Aluminiumfinisher består av tre glashylsor upplysta med LED-lampor med de färger du föredrar och dörren är utrustade med lås för att skydda dina mer känsliga föremål.
Låt dig inte komma undan de perfekta vitrinskåp för att ge ditt hus en modern touch!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies