Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bonaldo Spår utdragbart kristall matbord tillverkat i Italien

Kod: TRACKS GRIGIO
kr 32.000,62

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

- +
Material
kristall-, stål- och askträ
Leveranstider
30 dagar
Bonaldo
Bonaldo Spår utdragbart kristall matbord tillverkat i Italien
Spåren, "spår" på engelska, är de två parallella stålaxlar som utgör mekanismen för förlängning av toppen och som bestämmer bordets estetik.
Glasskiva, stålskenor, träbas: Spåren är ett utdragbart bord som med olika variationer av kromatiska detaljer och material lyckas ge de olika versionerna helt olika personligheter.

Utdragbart bord med struktur i antracitgråmålat stål, ben i massivt trä, grå penselaska, topp och förlängningar i transparent, tydligt glas.
De oberoende sidans förlängningar är i lackat trä och låter dig enkelt öka golvets längd samtidigt som du behåller utmärkt stabilitet.

Finns i tre olika storlekar:
- H 75 L 160/260 P 90 cm,
- H 75 L 190/300 P 100 cm,
- H 75 L 220/330 P 100 cm.

OBS: Flytta inte eller lyft produkten genom att ta den till golvet både under monteringen och under användningen av själva produkten.
Med tanke på basens speciella form och arten av de använda materialen rekommenderar vi att du placerar bordsbasen i det sista stolen och sedan fortsätter med den efterföljande monteringen.

Eftersom dessa artiklar är handgjorda i Italien är det möjligt att begära anpassade projekt i form av storlekar, ytor och former. För information och uppskattningar skriv till clienti@viadurini.it.
Ett team av expertdesigners är tillgängligt för att ge livet till ditt exklusiva projekt.

Nyligen visade produkter