Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bord med elliptisk topp i MDF ek termocotto 108x200 cm Nora

Kod: NORA
kr 24.784,64

Tjänster i samband med produkten

- +
Material
MDF, ek och metall
Åtgärder
Överst: L.108 x P.200: 2,5 cm bas: 62,5 x 90 h,73 cm
Leveranstider
14 arbetsdagar
Viadurini Living
Bord med elliptisk topp i MDF ek termocotto 108x200 cm Nora
Matbordet Nora består av:
- MDF 25mm tjock med ek yta termocotto knotiga och ledad huvud
- stå i mörkgrå matt lackerad metall
Den mest karakteristisk för den designtabellen Nora är just den speciella bas som med sin sammanflätning av bearbetade linjer lyckas blanda in med planen. Tack vare sin höga slag design kan Nora användas för att möblera med personlighet och har ett kök, en matsal eller vardagsrum.

ytterligare ytbehandlingar både för planet för basen är tillgängliga. För information och citat skriv till clienti@viadurini.it.

Den moderna Nora tabellen är en del av en samling tabeller noggrant utformade för att göra det mesta av aktuella trender inom möbler och vardagen. Ett utomordentligt rikt utbud, där varje element förkroppsligar unika egenskaper, som kännetecknas av en mer sofistikerad design, innovativ och aldrig tråkigt. Utseendet fodamentale, ständigt närvarande i varje produkt är den perfekta balansen mellan estetik och praktiska, vilket ger en enorm inverkan i varje sammanhang.
En samling av designer tabeller som kombinerar så rigorösa design, nyheter och teknik; individuella stycken starkt känne och utrustade med en ursprunglig personlighet och mycket definierade. Väljs enligt kvalitetskriterier som trä, glas och metall; alla "stjärnor" i denna samling tolka modernitet med sina rena linjer och erbjuder sig som objekt av möbler perfekt för de krav som dagens miljöer.

TILLVERKARE
Den här artikeln är gjord av ett 'italienskt företag specialiserat på tillverkning av möbler som har en bakgrund av erfarenhet som går genom en värld av möbler och komplettera i ett kors, från produktion till marknadsföring.
designer stolar, matbord fasta och utdragbara bord i trä, glas och metall, stoppade sängar med behållare, fåtöljer, inredning tillbehör ... erbjudandet om detta företag spänner alla möbler kategori, erbjuda produkter design och en stark estetisk effekt, utan att försumma funktionalitet och användarvänlighet.

Nyligen visade produkter