Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Mat-, Kök- och Vardagsbord - Rektangulära, Fyrkantiga och Runda

Designbord för vardagsrummet och köket, italiensk design.

Bordet är utan tvekan det viktigaste möbelet i matsalen.
I vår onlinebutik hittar du ett brett utbud av matbord gjorda av glas, keramik, trä, järn, stål, sten och marmor. Karakteriseras av en modern, klassisk och alltid original design.
Formerna vi föreslår är bland de mest varierande men du kommer säkert att hitta klassikerna också: rektangulärt bord, fyrkantigt bord, runt bord.

Hur man väljer ett bord för hemmet - Mini Guide:

Trämatborden är mycket älskade för den välkomnande estetiken som kommunicerar och för materialets hållbarhet.
Trä kan vara av olika slag; beroende på trädet de kommer från och kallas "essenser". Först och främst kan det delas in i två huvudkategorier:
  • hårt som päron, ek, valnöt, buksbom, körsbär
  • anbud som gran, lind, poppel, tall
Massivt trä är det så kallade "massivt trä" värdefullt och exklusivt eftersom det erhålls direkt från trädstammen. Dessutom är det unikt eftersom bitarna där det arbetas inte presenterar kontinuitetslösningar. Men ett fast träbord kombineras med shabby chic och rustik miljö, men också modern för att ge en varmare prägel i vardagsrummet.

Ett matbord i glas är en perfekt lösning för dig som söker förfining och modernitet. Utformningen av det fasta glasbordet runt eller rektangulärt ger substans till en industriell och modern miljö. Det vackra med ett glasbord är att det tack vare sin transparens ger mer ljus till miljön, vilket ger en effekt av större utrymme tack vare reflektioner och ljuskontraster.

Istället för en mer innovativ lösning kan du välja ett keramiskt matbord. Elegant men också lätt att rengöra. Förverkligandet av hyllorna i dessa tabeller innebär användning av högteknologiska keramiska material, som de största italienska och europeiska tillverkarna kallar på olika sätt: Glaskeramik, Superceramic, Cristalceramica, Laminam®, etc.

Ett sten- eller marmorbord är ett möbel som ger en viss betydelse för huset. Materialen erhålls främst från stenbrott på det italienska nationella territoriet; bearbetningen fram till kompositionen följs av experter på området för dem som älskar fina bord av hög kvalitet.

Järn- eller stålbordet hänvisar till den mer moderna stilen, där linjerna ändras från linjär till krökt för att också rinna till motiv för baserna, alla med en unik italiensk stil och design. Materialen är certifierade och resistenta.

Du kan också beställa anpassade border för alla dina behov.
Tveka inte att kontakta oss för alla tvivel eller om du vill ha en personlig offert. Vår personal kommer gärna att ge dig råd vid köp av ditt italienska designbord.