Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Eldstadshållare, av Caf Design de Verkliga som Gjorts i Italien

Caf Design är ett solidt italiensk hantverksföretag som finns på marknaden i över 40 år med en stor erfarenhet av tillverkning av möbeltillbehör härrörande från bearbetning av järn, stål, rostfritt stål, lätta legeringar och laserskuren aluminium, bearbetade med robotar, färdig och manuellt testad och färgad med speciella giftfria färger med hög hållfasthet.

Cafdesign är starkt kopplat till kreativiteten och kvaliteten i produktionen Made in Italy. Samlingslinjen
"Linea Fuoco" består av en eldstad för eldstad för exteriör och interiör med modern design, med syftet att belysa objektets skönhet och användbarhet. Låt dig erövra av de innovativa formerna som en tulpan eller ett träd , men också av de klassiska timmerhållarna med hyllor för att hålla snygga böcker eller andra föremål eller låga med kvadratiska linjer och rundare för att få dem att se ut som korgar.
Å andra sidan kan du hitta utomhus vedträhållare i vår onlinekatalog som väggmonterade timmerhållare i kolumn eller med en sexkantig eller diamantform.

Alla produkter som föreslagits och väljs av vår personal är av utmärkt kvalitet och är utformade för att ge ditt hem rum en touch av speciell italiensk design.

Klicka här för att se de bästa designhållarna för ditt hem!