För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

COM.P.AR

COM.P.AR grundades 1984 och med tiden har blivit en produktion verklighet av stort intresse och betydelse inom inredning sektorn.
Åtagit sig att skapa och definiera en rad produkter för hem och samhällsområden, kännetecknas av sin egen och igenkännbar modern design, är det ett ungt och dynamiskt företag som har kombinerat erfarenhet genom åren och olika idéer, siktar på en glad kombinationen av innovativ design och funktionalitet hos produkten.
Den höga tillförlitlighet och kvalitet, som garanteras av ISO 9001-certifiering, SPECIFICERA ett forskningsprojekt uppbyggd på processer som syftar till att skydda och förbättra helt Made in Italy produkter.

De som väljer COM.P.AR välja: Identitet, design, hållbarhet, kvalitet, Made in Italy.
Identitet: biodlingsförfaranden varumärke, är det en avgörande punkt för COM.P.AR. Allt kretsar kring detta koncept, nämligen ständigt sökande efter vad det är och vill vara inom en snar framtid. Identiteten av COM.P.AR varumärke utmärker sig för mångsidigheten hos sina samlingar, vilket gör båda produkterna för en ung, färgstark miljö och en mer traditionell miljö, toner och mer diskreta essenser.

Design: arbete under åren har varit starkt inriktad på att skapa produkter som kan uttrycka de snabba förändringarna i vårt dagliga liv. Design innebär, förutom produkt, bildar en kapabel och professionell personal som arbetar équipe, som vet hur man väljer och fundera på hur man producerar innovation. Design är att uttrycka nya idéer i linje med identiteten COM.P.AR som producerar den nödvändiga innovativa drivkraft, för att befästa varumärket inom en snar framtid.

Hållbarhet: är den väg som till en "ny i morgon." designkvalitet, val av material som används, uppmärksamhet på detaljer och finish, med en slutprodukt som respekterar arbetet i alla de människor som passion växa bolagets värde.

Kvalitet: under många år COM.P.AR anslöt sig till certifieringsprogram som gör effektivare arbetssystem och ger en större kvalitetskontroll av produkten, för att ge ett svar av ansvar till slutanvändare. ISO 9001 och TUV certifiering är specifika för den ryska marknaden, tas snabbt och ändå representera sin styrka för ett företag alltmer dedikerat system av den totala kvaliteten.

Made in Italy: det är inte ett begrepp, är det ett system som är en del COM.P.AR. Med meddelandet om att Made in Italy uttrycker företagets långa erfarenhet inom ett område som ständigt form och utvecklar produkter på europeisk och internationell nivå.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies