För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Fast Outdoor Lifestyle - de Bästa Möblerna för din Utomhus

Design trädgårdsstolar och pallar i aluminium, handgjorda utomhusbord och soffbord tillverkade i Italien

Fast outdoor lifestyle: "Vi ger form till nöjet att leva utomhus!"
Dessa är orden som grundaren av detta företag grundades 1995 med målet att skapa en ny generation utemöbler. Med utgångspunkt från detta koncept har de utvecklat forskning för att hitta ett mångsidigt material som passar bra med de nya högteknologiska tygerna.

Deras bästsäljare är definitivt "Forest" -samlingen som är född av samarbetet mellan två italienska designers, som i mitten sätter upp tanken på en spetsartisk estetik tillsammans med vikten av 100% gjord i italiensk hantverksprodukt.
Skogsamlingen är inspirerad av naturen och dess former för att skapa stolar och fåtöljer med unik design. Material valt att göra dem extruderade och gjutna aluminium.
Kort sagt, ett ständigt föränderligt företag som aldrig slutat, söker även samarbete med internationella designers. Bland de Snabba samlingarna finner vi: "Aikana", "Easy" och "Mediterraneo". För dem har olika material använts, inklusive aluminium, sten och trä. Förutom den absoluta nyheten av det nya trämaterialet, 100% återvinningsbart och bestående av naturliga fibrer. En särskild uppmärksamhet på miljön kunde inte saknas i ett företag så välinformerat med nyheterna.

I Aikana-samlingen hittar du till exempel enskilda och modulära element med en extruderad och gjuten aluminiumstruktur bestående av soffor, fåtöljer och bord som gör din utomhus unik.
Låt dig bli fascinerad av Möbelelementen i den snabba samlingen för din trädgård, de kommer att låta dig uttrycka din personlighet med maximal estetisk och funktionell komfort. Skapa miljöer i harmoni med naturen som bjuder in total avkoppling i ensamhet eller i företag.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies