För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

FIAM Italia Auktoriserad återförsäljare för bord och designspeglar - Viadurini

Fiam Italien grundades 1973 med målet att göra huvudpersonen glas i designvärlden atraverso skapa möbelelement i böjda glas.
Den elegans och förfining som glas och kristall diffus i en miljö har alltid varit i centrum för forskning av Fiam-familjen, Livi grundare. En särskild hjälp i den här vägen för tillväxt och utveckling av innovativa och unika inredningstillbehör har också indirekt gett det det prestigefyllda huvudkontoret för Villa Miralfiore, en inspiration från femtonde århundradet, tack vare sina dyrbara fresker och dekorationer för Fiam och Véblens samlingar .
Genom att välja Fiam-produkter tillgodoser kunden inte bara en unik möbel utan också fragment av gamla traditioner och kunskaper. Bland våra förslag hittar du: Macramé-soffbord med spunnen glasbas och rött eller extralight glasbas, utmärkat vid Young & Design Award tävlingen, utdragbara bord av Rime design som gjorts genom att skickligt kombinera glas med trä- och väggspeglar av de rika av Pop dekorationer till den största Dorian spegeln.
En kvalitetsgarantiinsamling som förbättrar möbler utformade och gjorda för hand i Italien !

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies