För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Fiam Italien Plie tonade glasdesign bord och trä som gjorts i Italien

Kod: PLIEL
kr 41.996,15

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

- +
Leveranstider
* 4/5 veckors leveranstid kan öka om produkten är slut i lager.
Fiam Italia Spa
Fiam Italien Plie tonade glasdesign bord och trä som gjorts i Italien
Designer:
STUDIO KLASS
Tabell sammansatt av två baser i formade böjda glas 12 mm, rökig yta; trägolv spatel för hand med Ecomalta Clay materialfärgeffekt. Verktygs typmaterial. Matbordet från Plie kombinerar funktionalitet med en stark estetisk och dekorativ effekt. Det är en möbel att bli huvudpersonen i den miljö där den är installerad.
Konstruerad och byggd helt i Italien.
Finns i olika storlekar.

Garanti: FIAM är certifierat UNI EN ISO 9001: 2008
Överensstämmelse med denna standard referens tillåter FIAM att uppnå högsta kvalitet. En av de direkta bevis är att spåra dess artefakter: FIAM varje produkt bär en outplånlig dekal, bränns vid mycket hög temperatur, som redovisas i tillägg till företagets varumärke, en kod som gör det möjligt att rekonstruera hela sin produktionscykeln.

Italienska Tillverkare: FIAM
Det finns många stora namn i designvärlden som under årens lopp har samarbetat och samarbeta med FIAM skapandet av böjda glas inredning.
Dessa signaturer, bland de mest prestigefyllda och eklektisk panorama av italiensk och internationell design, FIAM valde att lämna ett outplånligt märke i historien av möbler med en unik design och unika ristade i glaset.

FIAM, kultur av glas
Glas är en magisk och evigt material, som om han hade en inneboende helighet. Grundaren av Fiam har antagit utmaningen av detta material eftersom han var en pojke som gör det praktiskt taget ett uppdrag. Att lägga grunden för ett projekt som verkade osannolik sitt ursprung; att bli glasplattan i ett material
huvudpersonen i inredning. Charm och poesi, här är vad sänder glaset. Charmen i en tidlös material. Poesi är fåfänga av ett material som kan reflektera vad som är omkring oss och att öka våra synpunkter på verkligheten.

Designers och utmärkelser
Fiam
Italien har upprepade gånger erkänt globalt som ett företag med spetskompetens och innovation, vilket framgår av de många utmärkelser inkommer i tid, bland annat Golden Compass Award för Lifetime Achievement och Leonardo italienska Quality Award. The Golden Compass Award är den äldsta och mest auktoritativa global designpris, som grundades 1954 av Gio Ponti. Fiam har uppnått karriär 2001 som ett företag som har utmärkt sig med erkännande och prestige i konstruktion, tillverkning och forskning. År 2015 Leonardo kommittén, som i över tjugo år känner igen och belönar talang människor och företag att ge relevans för många extraordinära förträfflighet Made in Italy, han har tilldelat Fiam Leonardo italienska Quality Award som ett företag som har stått för innovation och kvalitet kombinerad produkter med en stark omvärldsbild, försäljning och produktion.

Glaset: en symbol för framtidens miljö
Glas är naturen. Består främst av sand och kalk. Det är steril, giftfri och inte släppa några skadliga ämnen. Glaset är evig och kan återvinnas i all oändlighet utan avfall. FIAM Italien värderar fördelarna med glaset genom sina produktionsprocesser som sker med full respekt för miljön.

Inte bara huset, men även kontor
FIAM alltid uppmärksam på förändringar i smak och livsstil, även serier av i inredning Home / Office. Med sina kreativa linjer undersöker nya möjligheter
miljö, i överensstämmelse med sin "filosofi" business, uttryckt med passion i den extrema stränghet av designen och ständig teknisk innovation. Arbetsbordet blir "styrelement" i de olika behov och situationer: för skrivbordet hemma, som en spelare i en elegant verkställande kontor, i mitten av ett viktigt möte rum; i ett mycket brett varierat utbud i storlek och stil, som harmoniserar de många inredning av Fiam samling. De föreslås prover som spänner från Rialto klass modell "minimal", den totala omfattningen av Rialto L versionen; Graph desk, teknisk uttryck för vår tradition, Atlas desk huggen för hand av mästare Fiam.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies