För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Fiam Veblen Sophia stol modern design i läder och trä som gjorts i Italien

Kod: SOPHIA
kr 34.763,24

madein_italy

- +
Åtgärder
L.51xP.66xH.104cm
Leveranstider
3/4 månad * i leveranstider kan öka om produkten finns inte i lager.
Fiam Italia Veblén
Fiam Veblen Sophia stol modern design i läder och trä som gjorts i Italien
Designer: MARZIA och LEO DAINELLI
Stolen av lyx och sofistikerad design med vadderad massivt trä struktur täckt med nubuckläder finns i olika färger. Ben i massivt trä målade svart öppna porer. max 130 kg kapacitet.
Tillverkad och designad i Italien av experter.

Garanti: FIAM är certifierat UNI EN ISO 9001: 2008
Överensstämmelse med denna standard referens tillåter FIAM att uppnå högsta kvalitet. En av de direkta bevis är att spåra dess artefakter: FIAM varje produkt bär en outplånlig dekal, bränns vid mycket hög temperatur, som redovisas i tillägg till företagets varumärke, en kod som gör det möjligt att rekonstruera hela sin produktionscykeln.

historien
Historien om Veblen född långt borta i tiden, en hel del konstruktion kultur från 'Italien, vars rötter, kopplat med elegans, smak för skönhet, all'artiginalità påverkade smaken av möbler, fastställande av nya regler och ange att den imaginära delen av jet-set.
Med kristallmaterialet av de äldsta i mänsklighetens historia, har alltid varit synonymt med komfort och stil till sin ägare, från aristokratiska familjer porträtteras i egyptiska hieroglyfer med sina glas smycken, Fiam erövra de mest berömda hus värld, blir grogrund för idéer de mest prestigefyllda designers och varumärkes erkänts av en särskilt uppmärksam och raffinerad allmänheten.
Veblen del av historien skriven av Livi familj på glas och kristall, know-how uppnås på den exklusiva former och blir nu önskan hos dem som vill berika deras liv med dyrbara möbler som förmedlar elegans med eftertryck.
Veblen är etablerad i den prestigefyllda fastställandet av Villa Miralfiore, femtonde-talsherrgård, återställs till sin forna prakt av Livi familj, där bland stuckatur, fresker och dekorationer till liv charmen i Veblen. Från denna plats, rik på kultur, konst och bra boende, född symbolen och namnet Veblen: hermelinen ett djur emblem av renhet och adel kungligheter, upptäcktes under restaureringen av Villa, namnet var inspirerad av den mystiska legender som omger den.
Vem väljer produkter tillägnar fragment av tidlösa traditioner och kunskap.

Designer
Det finns många stora namn i designvärlden som under årens lopp har samarbetat och samarbeta med FIAM skapandet av böjda glas inredning.
Dessa signaturer, bland de mest prestigefyllda och eklektisk panorama av italiensk och internationell design, FIAM valde att lämna ett outplånligt märke i historien av möbler med en unik design och unika ristade i glaset.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies