Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Flower bild av hand målade italienska tecknad Rose

Kod: CARTOON ROSE
kr 23.397,31

madein_italy

- +
Material
akryl på kanfas
Leveranstider
30 dagar * leveranstiden kan variera om du inte har på lager.
Laura Greenart - Viadurini
Ram på naturlig canvas handmålade italienska tecknad Rose
Denna diptych (bildas av två tele) kännetecknas av ett ämne av naturlig typ, är det kännetecknas av starka kontraster av ljus och skuggor och är lätt placerad i någon form av stil och insida; Rosa är ett hjärta.
Dess enkel inställning är också kopplat till ett väsentligt kromatiska val och målinriktat för att göra huvudpersonen blomman. Helt gjort för hand med akrylteknik på duk; Det kräver inte en ram, eftersom arbetet är också målad i sidled på en ram med en tjocklek på 4,5cm.
Att vara en handmålad bild kan skilja sig något från de som visas på bilden.

OBS: Färgerna visas av datorskärm kan se något annorlunda ut än originalet.

Och 'du kan begära målningar på uppdrag eller anpassad. För mer information och / eller offerter att skriva till clienti@viadurini.it.

artist
Laura Green är en mångsidig artist med en mångfacetterad professionella erfarenheter, från musik till målning, inredning på musik att spela och undervisning konst till barn. Tack vare sin erfarenhet har nått en konstnärlig känslighet som tydligt visas i hans skapelser. Hans konstnärliga position är mellan det figurativa och det abstrakta, för att stimulera fantasin och känslor av åskådarna genom sina stora och färgglada verk.
Laura Greenart erbjuder exklusivt för Viadurini en samling målningar av handen målningar djur, särskilt vargar och blommor. Ge dig själv en unik konstverk som kan förbättra alla miljöer.

Nyligen visade produkter