För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Hänge design metall lampa Magnet - Toscot

Kod: MAGNETLAMP4
kr 2.446,90 kr 3.298,47 -26%

madein_italy

- +
Material
magneter och galvaliserad metall
Åtgärder
bas Ø120 x H.max.1500 mm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Rekommenderad lampa
1 x E27 max 42W / 1 x GU10 max 48W
IP skydd grad
IP 20
Vägglampa material
metall
Toscot
Design hänglampa, Magnet - Toscot
Magnet-serien kommer från den karismatiska figuren Magneto i filmserien X-Men, och precis som karaktären har den samma funktion att utöva samma makt på metaller, som flyttar dem efter vilja. Det är född som en metallisk strålkastare för hand som kan styras i många olika positioner för att hantera ljuset beroende på miljön och dagens behov.

Den upplysta lampan Magnet - Toscot har en modern och unik design och är samtidigt lämplig för alla slags inställningar.
En särskild egenskap i denna serie är magneten som håller lampan kopplad till strukturen. Materialet som används för detta föremål är den galvaniserade metallen. Detta material valdes speciellt eftersom galvaniseringen, som är en zinkbeläggning, medger att den valda metallen inte rostar och tål över tiden.
Detta objekt är helt handgjord och tillverkat i Italien.

Användbara glödlampor, ingår ej :
- 1 x E27 max 42W, IP20;
- 1 x GU10 max 48W, IP20.

Kabelfärg: svart

Lampan finns i följande färger:
- kopparlampa och svart struktur
- kromlampa och svart struktur
- mässingslampa och svart struktur.

Toscot föreslår belysningsmodeller som kombinerar den toskanska traditionen med handpressade former och dekorationer från klassisk till samtida.
Individuellt handgjorda bitar med högkvalitativa material, med särskild uppmärksamhet åt mångsidigheten av användning och samordning. Vård av dekorationer och finish ger produkterna ett visst värde och kreativ forskning, som ligger till grund för deras genomförande, gör föremålen i designlösningar alltid aktuella.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies