Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Italien Design Studio Kelly Dome ljuskrona upphängd modern halvklotet

Kod: KELLY DOME
kr 6.179,09

madein_italy

- +
Designer
Andrea Tosetto
Leveranstider
15 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Studio Italia Design
Moderna suspenderade ljuskrona i form av halvklotet Kelly Dome
Hängande lampa tråd modern stil och form av unika och originella halvklotet. Laserskärnings från fritt spelrum för ljus skapa pjäser av ljus och spännande och ädel skuggor. Med sin enkla, tidlös design och 'redan' blivit ett måste för italiensk designstudio. Lampa hängande tråd ram är nu med den vita versionen att koppar brons, välj färg och storlek kommer att passa in i ditt hem!

funktioner:
- Ram: matt vit metall eller brons koppar 9010
- Skärm: vit blank glas mjölk
- Dimming: Ja
- Dimmer: ingår ej

Obs: Lampor ingår ej

- lökar som används i lampor i Ø50 och Ø60: E27 Classic A60 3 x max 46W eko, eller E27 CFL [kompakt] 3 x max 23W, eller E27 LED 3 x max tillgängliga.
- Lökar som kan användas i lampan Ø80: E27 Classic A60 4 ​​x max 46W eko, eller E27 CFL [kompakt] 4 x max 23W, eller E27 LED 4 x max tillgängliga.

VIKTIGT: Du kan anpassa längden på kabeln, för att få mer information: clienti@viadurini.it

Italien Design Studio är en av de italienska märket i belysningsbranschen mest avancerade internationellt. Med utnyttjande av ny teknik, teknik, linjer, kvalitetsmaterial uppnå unika och innovativa lampor i form och innehåll, estetik och funktionalitet, allt helt gjord i Italien. Italien Design Studio har beslutat att åtföljas av designers, forskare och kända designers från olika länder och bakgrunder. En pool av kreativa som tillsammans omtolka objekt som verkliga möbler, där ljuskällan är gratis att spela med de volymer, reflektioner, OH-linjer och alla nyanser av materia. Det är en resa av ren passion, konstnärliga tillhörighet, där ljuset träffar materia, glaset går metallen och tradition ler mot framtiden. Italien Design Studio tänker produkter specifikt för olika sammanhang att leva och skräddarsydda lösningar designade med huvudpersonerna i samtida arkitektur, integrera heterogena material, klassicism och modernitet, hantverk och teknik.
Varje produkt Italien Design Studio är patenterad och överensstämmer med CE-märkning som krävs av Europeiska gemenskapen.

Nyligen visade produkter