För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dekorera ditt sovrum med en touch av italiensk design

Sovrummet är en helig och intim del av huset, kunna välkomna oss varje kväll hoppas oförglömliga drömmar. Dall 'dekoration belysning, är detta rum i huset som ger de bästa ögonblicken av avkoppling och vila. Av denna anledning är det viktigt att identifiera möbler och de mest lämpliga komplement till vår smak och vår känslighet.
Valet av sängen och / eller madrass och 'inredning av ett sovrum kommer att ha en annan förpliktelse än för barnens rum. Vård och den kärlek som du sätter i slut val är hög i båda fallen, men sovrummet är den ultimata kärleksnäste och måste vara resultatet av beslutet som delas av båda parter. Dessutom, färgerna och ljusen som väljs ändrar helt den typ av rum som du vill. Det är därför det är viktigt att vara uppmärksam på vad du köper och det tillgängliga utrymmet.

Sängar, madrasser, nätverk Made in Italy

Vad vi föreslår i denna katalog har ett brett utbud av stoppade sängar och smidesjärn , minne madrasser , ribbotten och möbler för ditt sovrum modern och design, alla Made in Italy. Överens om stil, identifiera de bästa inredning och slutligen välja var och hur man köper är viktiga beslut som ska fattas i samförstånd. Men det viktigaste är möjligheten att resistenta och långvariga tillbehör, gjorda med omsorg och med högkvalitativa material. Ett sovrum är inte något utrymme, i själva verket vi tillbringar nästan en tredjedel av våra liv. Expertråd är att välja en kvalitet möbler.
Viadurini.it har åtagit sig varje dag för att säkerställa en snabb och säker inköp av möbler som gjorts av italienska kvalificerad arbetskraft. hantverkare och etablerade designers Experter fielding alla deras vård och erfarenhet för att erbjuda på marknaden av exceptionella möbler för alla sovrum. Om du tvivlar eller leta efter mer information tveka inte att kontakta vår personal som kommer att vara glada att hjälpa dig och hjälpa dig genom hela köpprocessen.

Upptäck våra online-erbjudanden och dekorera ditt sovrum med stil

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies