För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Double Twin

Online försäljning av magnifika dubbelsängar från 100% italiensk design och helt tillverkad i Italien. Sovrummet ska vara i hörnet av huset där vi känner i harmoni med oss ​​själva och med partners. Dubbelsängen är kungen av alla möbler och måste väljas med omsorg för att känna sig hemma här i kärleksnäste.

Men hur man väljer den stil som bäst representerar dig? Den brett utbud av vår e-handel verkligen inte lämna utrymme för obeslutsamhet och meningsskiljaktigheter mellan paret.

Modern eller klassisk? Vadderad eller smidesjärn? Till var och en sin egen. Den dubbelsäng för dig är här. Du kan också begära skräddarsydda dubbelsängar eller med andra anpassade funktioner. Din varje önskan är i katalogen för Viadurini.it. För singlar gå till avsnitt .

Dubbelsäng, hur man väljer det

För exempelvis genom stilen av möbler som du föredrar: du känner dig romantisk personen? En dubbelsäng i smidesjärn med lite lättsinne kan vara för dig. Är folk som älskar modern stil? En nykter och robust säng, med kvadratiska linjer, kanske med container och huvudgavel, det kan vara mer lämplig för dig. Du känner lite 'out of the box? Denna katalog finns också mer juvenil dubbelsängar och original fantasi och kreativitet för att vända ditt rum. Ingen design men också i det praktiska: e-handel finns även dubbelsängar utan huvudgavel och dubbelsängar med container eller med lådor.

Du måste bara utforska det breda utbudet av dubbelsängar, de bästa designprodukter 100% italienska hittar du i online-handel: allt material som utgör våra dubbelsängar är kvalitet, med robust stål hårdvara. Ingenting plast, till skillnad från våra konkurrenter! Varje säng är tillverkad av hållbara material och hög kvalitet av erfarna hantverkare. Våra sängar är alla omfattas av en garanti för kvalitet och kompetens hos produkten. Om du tvivlar eller funderingar och du är inte helt övertygad om välkommen att kontakta vår personal som kommer att följa dig och hjälpa dig att göra rätt val för dig.

Upptäck priser och köpa online Våra sängar

Vi säljer på nätet dubbelsängar, handgjorda till bästa pris du kan hitta på internet. Varje dag hittar du ett urval av enkelsängar super sänkta kostnader, för att få i ditt rum det bästa av italiensk design till det lägsta priset någonsin sett.

Erbjuder extraordinära för någon typ av säng: komplett med madrasser, stoppade möbler, smide, läder, med lådor eller behållare.

Smidesjärn sängar

Den dubbelsäng i smidesjärn i det kollektiva är den klassiska alkov, en av de traditionella hus. Det är inte ovanligt att tänka på smidesjärn sängar med kapell, de som lämna rum imponerande gåvor. Men vår mycket brett urval av tillbehör för sovrummet ingår även smidesjärn sängar och en modern stil, frukten av de bästa italienska handgjorda design.

Bortom design, våra dubbelsängar är idealiska för att optimera rummet utrymme, till exempel en låda eller låda för att lagra linne och andra hushållsföremål. Om du har en romantisk anda och tror att smidesjärn säng bör lämna ett fantastiskt rum, då du hittar också dubbla himmelssängar.

Oavsett stil du letar efter din kärleksnäste på vår e-handel av inredning fann smidesjärn sängar till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Bläddra vår onlinekatalog: varje dag hittar du många järnsängar som erbjuds eller riktigt billiga priser för hög kvalitet tillbehör.

Twin vadderad dubbel

En stoppad säng omedelbart bekväm. Men hur många gånger har valt en annan stil på reservdelar? I vår webbutik du inte tvingas ge upp sängen av dina drömmar: vi har många stoppade dubbelsängar och erbjuder de lägsta priserna på webben. Säng med stoppad sänggavel och kostnad? Ja, och det finns många, för alla dina behov: de mest lämpade åtgärderna för utrymmet i rummet, modeller från en myriad av stilar, från klassiskt till vågad, den mest eftertraktade material för att göra en vadderad sänggavel från underverk , bekväma och långvariga. För att inte tala om all den komfort det behöver en modern familj i vårt sortiment hittar du också många vadderade dubbelsängar med byrå eller behållare för att hålla huset alltid snyggt.

Vad är din uppfattning om komfort för sängen stoppade dubbel? Vill du ha det i tyg, läder, konstläder? Vi gör online-försäljning av dessa och många andra typer av dubbelsängar, alltid med fokus på kunden, för dig, dina mest skiftande krav.

Dubbelsängar med container

Du är praktiska sådana, de som oavsett hur estetiskt sängen, förutsatt att det är en dubbelsäng med förvaring. Du har mycket specifika behov och tydliga idéer. Jo, men du kommer att bli svårt att välja och lägre priser du någonsin har sett för dubbelsängar med container. Upptäck alla produkter av billigare eller utbud som erbjuds: du kan inte hitta någon annanstans så priserna för kvalitet hantverk och 100% italiensk design. Du kommer också att bli förvånad av kostnaden för dubbelsängar med varumärket container, desto fler områden för en super snygg rum.

I vår e-handel finns dubbelsängar med behållare av något slag. När det gäller byrå kapacitet, kan du välja mellan en sängbotten som fungerar som en enda stor container låda eller delas upp i praktiska lådor. I det första fallet, kommer du att ha en mycket stor behållare, storleken på området för din säng, så att du kan undvika att slösa utrymme och för att lagra allt du vill: objekt, kläder, handväskor och toton, sängkläder och hem. Satsa i stället för lådorna om du vill ha bekvämligheten med att kunna hämta när som helst de effekter som du lagrade gratis: sängen med behållare med lådor fördel är bekvämlighet och snabbhet. Den enda låda vid basen av sängen innebär istället mer ansträngning, men det är utan tvekan en oslagbar lösning för att hålla i ordning, till exempel cheferna för den föränderliga säsongen, de som används några gånger per år.

Tänk väl till bäddmaterial med behållaren som passar det övergripande utseendet på ditt rum. Okej praktiska, men en säng noga utvalda som går bra med resten av möblerna kommer att göra dig mer nöjd och glad att leva ditt rum. I vårt sortiment hittar dubbelsängar med behållare av olika storlekar i trä, smide, med klädd sänggavel i tyg, läder, konstläder eller annat. Kort sagt, från klassisk till modern droppar säkert du hitta sängen som kommer att drabba dig i skylten.

Modern dubbelsäng

Online försäljning av de bästa moderna sängar du kan önska dig, som erbjuds, med funktioner och anpassningsbar design. Jämför priser med moderna dubbelsängar som du kan hitta på internet och i fysiska butiker och ta reda på hur Viadurini.se det finns ingen.

Vår e-handel Viadurini.se ingen besviken. Letar du efter en speciell säng eller modern extraminimal? Vill en extrem eller det andra? Eller föredrar du en medelväg, som har sin egen personlighet, men det är enkelt och anpassas till alla typer av möbler?

Vänta inte och ta en titt på vår katalog, där du kan hitta allt: dubbelsängar med container, klädd i läder, konstläder, ekonomiska eller lyx, med container och byrå. Börja nu att bläddra i vårt sortiment för att hitta den moderna sovrummet i perfekt stil för ditt rum.

Design dubbelsäng

Vi vet att ni är alltmer på jakt efter sängar utforma double: stil, raderna, den inneboende personligheten hos en möbler tillbehör är aspekter som ökar uppmärksamhet ägnas, eftersom det är rätt att bygga ett hus som återspeglar dess karaktär och svarar våra önskningar. konstnärliga och komplicerad för dem som vill omge sig med skönhet och elegans, minimala och rena linjer för dem som älskar enkelhet och ordning som ger säkerhet, idén om ordning och lämna frigöra fantasin.

Upptäck alla priserna på våra dubbelsängar med modern design och specialerbjudanden för varje period. På Viadurini.it du hitta ett brett utbud av designade sängkläder som gjorts av de skickligaste italienska hantverkare. Sök i vår e-handel modern design dubbelsängar, kapell, läder eller konstläder, med container och mycket mer.

Twin dubbla runda

Vad mer ensamvarg av en rund dubbelsäng? Eftersom dessa cirkulära linjer fascinerar oss, får oss att känna en blandning av längtan efter överträdelser och längtan efter ordning och perfektion, kvaliteter cirkeln? Alla har sina egna skäl och i sovrummet allt är möjligt: ​​ens en rund säng med en rektangulär madrass om du vill. Inspireras alltså från extra utbud av runda dubbelsängar Viadurini.it och köpa online nästa dröm.

Våra sängar är billiga, med specialerbjudanden varje dag. Vi erbjuder runda sängar i olika storlekar och dimensioner och kan anpassas till omgivningen, och funktioner som kommer att förbättra din upplevelse, såsom container eller basen av den roterande säng.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies