För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dubbel Round Modern

Dreams en unik och speciell rum? Köp en dubbelsäng cirkulär! Ett pund dubbel rund design är perfekt att dekorera ett rum med en unik stil och utåtriktad. Det är sant, rundor dubbelsängar, de behöver utrymme .. Men det är också sant att obestridda huvudpersonerna i vårt rum, iögonfallande och befria oss från att välja andra extravaganta specialtillbehör.

Färgen på den dubbla rundan är viktigt för den effekt du vill ha; mörka färger som svart, grått och brunt ger en sofistikerad och elegant touch, medan en ljusare färg, som vitt, grått och ecru kommer att göra en romantisk säng och glamour. Den runda sängen är inte bara en trendig Dessutom, tack vare sin form är det också mycket bekvämt.

Runda dubbelsängar ordna dem i olika material, plywood, lackerad eller ek, klädda i konstläder eller läder. Här hittar du runda sängar med bekväma rutan för att optimera utrymme och hålla ordning på våra lakan och filtar utan att ta upp mer utrymme i våra garderober. De runda sängar i vår hemsida finns i de mest klassiska åtgärderna och även anpassade förfrågan ! Beroende på dina behov. Och då frågar du? Och covers? Madrasser? Nätverket? Om mig gör dem? Alltid oss!

Upptäck våra erbjudanden och köpa online runda designer bädd av dina drömmar!

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja rund säng som är rätt för dig!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies