För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sale Twin Double italiensk design med eller utan lagring 
Valet av dubbelsängen är viktigt att inte bara önska oss den efterlängtade "sweet dreams" i vår bekväm säng, men eftersom det är den viktigaste komplement till sovrummet. Det måste därför återspegla normer för komfort och gifta med stilen i hemmet. En dubbelsäng design är därför viktigt att behandla möbler i sovrummet. En typ av mycket modern idag klädd dubbelsäng.

Praktiskt också för att optimera utrymme, är stoppade dubbelsängar med container bekväm att hålla beordrade lakan och filtar och inte tar upp plats i garderober fyllda redan. De vadderade designen dubbelsängar lämnar utrymme för kreativitet tack vare den mångfald av former kan träda i kraft genom att välja en struktur vintage trä, snarare än struktur smidesjärn.

För att inte nämna de tusentals nyanser och färger som kan ta huvudet! En huvudgavel i läder eller konstläder kommer att tillfredsställa de mest raffinerade smak, medan de med mer känsla kan välja en tygöverdrag i linne, mönstrade eller vanlig bomull utbytbara, lätt att tvätta och aldrig tröttnar!

Här hittar du alla föredragna lösningen är alla produkter som presenteras i katalogen görs med högkvalitativa material och är resultatet av noggrant urval gjort av vår personal. Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande.

Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja dubbelsäng stoppad modern eller klassisk som är rätt för dig!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies