För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Twin Design Double

När vakna dröm är det möjligt! Hitta definitionen för en dubbelsäng gjord av Adamantx® är verkligen svårt. Det är inte bara en säng, är det ett lyxigt tillägg till den italienska futuristisk design, nyckfulla, sakkunnig, unikt!

L 'Adamantx® är ett innovativt material som du kan göra någon form, för att skapa objekt och projekt med unik design. Adamantx är ett kompositmaterial som erhålls genom bearbetning skum belagda med speciella hartser, som revolutionerar världen av design, ett material som kommer från år av studier, experiment och tekniker för laboratorietester.

För detta väljer en dubbelsäng design i Adamantx® det är en riktig lyx. Avantgarde och lyxiga modeller är utvalda för sin unika design och kvalitet. En stil som ger en nick till sportbilar i vår tid som försöker göra det bästa av sina futuristiska linjer och deras sista handen. Funktioner för att återfå sin vadderade sänggavel klädd i läder eller tillval silverfärgad gränsen eller i en valfri färg som valts av kunden. Finishen kan vara både blank och matt.

För varje säng köpte den kommer också att kombineras med en anpassad guide, inuti vilket kommer att illustreras och beskrivs i 20 sidor egenheter och egenskaper referens av artikeln, med en titt på andra föremål med en unik design och omisskännlig.

Kom ihåg att för några tvivel vi står till ditt förfogande. Det kommer att bli ett nöje för oss att hjälpa dig att välja dubbelsäng design som är rätt för dig!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies