För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Twin Room

Online försäljning av enkelsängar för alla, från 100% italiensk design och tillverkas i Italien. Sovrummet av pojkarna ska vara färska, färgglatt och roligt. Det måste vara en plats där barnen verkligen vill vara med dig, med vänner och även dig själv. Valet av enkelsäng är en viktig tid för nuet och framtiden för din familj. För dubbelsängar gå till avsnitt .

Viadurini i sin e-handel erbjuder alla alternativ vi letade efter: enkelvadderade sängar, smide, med eller utan lådor, med eller utan lagring, med eller utan sänggavel. För att inte nämna de många stilar, färger och material, alla av högsta kvalitet, med ett slitstarkt stål hårdvara. Och allt till mycket konkurrenskraftiga priser på webben. Den enda kammare design är viktigt eftersom det kommer att följa ditt barn under hela deras tillväxt.

Att kunna bygga en "nest" bekvämt och samtidigt fri och öppen för barnen de behöver är en tillfredsställelse som kommer att löna sig i många år fram av ansträngningar för att studera och välja rätt möbler. Tänk då även val av en enkelsäng.


Enkelsäng, hur man väljer det

För att studera eller spela i en utmanande miljöpåverkan mycket positivt på resultatet. Eftersom sovrummet är den plats där barnen tillbringar större delen av sin tid med vänner eller på egen hand under de långa eftermiddagarna studier, är det viktigt att garantera honom en varm och luftigt rum. Den enkelsäng är definitivt den viktigaste delen av barnens sovrum, men det måste vara funktionellt till behoven hos barn som hela familjen.

Du har tillgänglig några utrymmen vars butik linne och hushållsföremål? Enkelsäng med lagring skulle vara den idealiska lösningen. Du vill ha ett rum som lämpar sig för både barn och gäster? Varför inte välja en enda stoppade säng eller smidesjärn? Behandla omedelbart inredningen kan du välja en säng för ditt barn som är i linje med hela stilen i rummet och framför allt, med familjens behov.

Du måste bara utforska från topp till botten av vår e-handel online med så många singlar alla produceras i Italien av de bästa nationella hantverkare.

Upptäck priser Handla online och vår Twin

I vår Viadurini.it säljer vi individuella sängar på låga priser, bättre e-handel än vad du kan hitta på nätet och i butiker i din stad. För barnens rum eller till gästrummet, kommer enkelsäng köpas på vår webbshop lämna dig glada för låga priser på hela vårt sortiment. Varje dag kommer du att hitta intressanta erbjudanden och produkter till fullt pris som kommer att verka i balans. Kolla in priset för varje enskild linje septa: imbottini, smide, container, enkelsängar, fällbara enkelsängar och mer för att dekorera barnens rum eller gäst på det lägsta priset du skulle ha trott .

Enkelsängar med lagring

Enkelsängar med billiga behållare, vackra och lämpar sig för alla behov i ett hem och familj. Oavsett om du söker en enkelsäng för barn eller för vuxna, Viadurini.it av forskningen är ett nöje: vi kommer att hitta enkelsängar med container på super överkomliga priser, liksom många erbjudanden varje dag.

I vår onlinekatalog hittar du sängar med behållare utifrån olika behov: container hög, låg, enda behållare boxar, lådor, enkelsängar box med sidoöppningen, smidesjärn och även klädsel. Twin säkert funktionell representerar den övre delen av intervallet av handgjorda designprodukter 100% italienska.

En behållare inbäddad i en enkelsäng av barnet är en mycket uppskattad av alla mödrar gimmick - att inte tala om singlar som väljer enkelsängar med behållaren till gästrum. Kort sagt, alla har olika behov, men konstruktionslösningar är effektiva när de kan ge ett svar på alla möjliga användare. Detta är den kvalitet och bekvämlighet som erbjuds av Viadurini.it som med sina enkelsängar med container vill ge sina kunder möjlighet att leva i ett hem där utrymmet är optimerad, och ger plats för livet.

individuella Stoppade sängar

Den enda stoppade sängen är det mest bekväma sak du kan tänka på, både för sovrummet
barn eller tonåringar, är ett rum för att ta emot gäster. Den vadderade sänggavel av sängen är som en gosa för barnet som stöder huvudet medan mamma och pappa berätta en historia. Och hur är det vacker figur gör på vän som kommer att besöka dig efter så många år?

I vår e-handel du många TIMI enskilda ekonomiska vadderade sängar, men med en kant. Vi har en enkelsäng i konstläder, tyg, med container, med andra säng, barn, flickor, pojkar och vuxna.

De bästa enkelsängar alltid stoppad på erbjudandet, eller till mycket låga priser. Eftersom alla har rätt till rummet i hennes drömmar. Den enda stoppade bädd av Viadurini.it är en av de mest anpassningsbara möbelkomponenter finns. Neutrala färger och fasta färger för de rum som vill ta med sina barn upp till en ålder av mognad eller enkla, eleganta rum som välkomna gäster.

Levande färger, geometriska mönster och tillgång till leva med sorglös barndom tillsammans med en lekfull och rolig enkelsäng. Eller, för de vuxna som inte har en stor önskan att vara stor.

Enkelsängar smide

En enda järnsäng för prinsessan eller prinsen av huset. De enkelsängar för barn i smidesjärn inte ser många runt, men i vår e-handel kommer alltid att hitta det du söker. Precis som alla andra produkter i katalogen, är även en enkelsäng billigt, ja, även om du inte hittar mycket i butikerna och på Internet.

På Viadurini.it du enkelsängar i smidesjärn av varje typ: modern eller klassisk,
traditionella eller färgade, även i vit färg, med eller utan container, med eller utan fotsteg. Du har en klar idé eller inte? I vilket fall som helst kommer vårt sortiment övertyga dig med det breda utbudet av enkelsängar i smidesjärn.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies