För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Online försäljning tvåbäddsrum modern italiensk design

Efter middagen och kanske efter en bra film, trött från en lång dag av inte mer vacker sak arbete vi hoppa på vår bekväma sängen full av stora kuddar och låt dig bli bortskämd i en söt nattsömn.

En vadderad konstruktion läser detta kan göra! Och det gäller för enskilda stoppade sängar. Den enorma bekvämligheten med individuella stoppade sängar är det faktum att deras bas är mycket flexibelt tack vare en speciell fjäderstruktur.

I vår webbshop får du individuella stoppade sängar handplockade och uteslutande Made in Italy med en perfekt finish även i detalj.
Strukturen för stoppade sängar skiljer sig mycket från den hos konventionella sängar. L 'stoppning huvudsakligen utgörs av fyra huvuddelar: behållaren, den undre madrass, madrassen och Hack.

Skönheten är att topper har ofta avtagbara och tvättbara tyger så alltid rengöras med lätthet. Huvudet är en viktig del av den stoppade sängen; Det kännetecknar och beskriver sin stil. Huvudet kan vara mer eller mindre hög och detta vadderad och det kan vara kul att hitta formen och favoritfärg att blanda perfekt med vårt sovrum.
För att få mer utrymme kan du välja den enkelsäng med praktisk förvaringsutrymme!

Inuti har ett extra stort utrymme användbar höjd 25 cm. Det kan också innehålla rutor för biancheria.È kan välja mellan två olika versioner: version utan ett nät, och version med förvaringslåda.

Välj din individuell design vadderad säng bland många färgade Stilfar modeller och Viadurini Collection Night! Det följer med dig i trevliga drömmar och djupt!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies