För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Läs Piazza e Mezzo

Sängen till en drottning, även känd som dubbel eller dubbelsäng, är en produkt mycket efterfrågan på dem som sover ensam och inte vill ge upp komfort och utrymme. Om du har utrymme i sovrummet, är en säng till en drottning konstruktion inte bara vackrare, men det är definitivt mycket mer bekväm!

Storleken på denna typ av säng är vanligtvis mellan 110 och 125 cm, och är en praktisk åtgärd även för barnens rum av nya bostäder som inte vanligtvis har en mycket stor ytarea.

På Viadurini hittar du ett brett utbud av enkelsängar och en halv med behållare, som maximerar utrymme, att få en stor byrå där för att lagra lakan, filtar och handdukar utan att ta upp värdefullt utrymme i garderober. Om du vill ha något mer speciellt kan du göra plats för din kreativitet genom att välja en säng till en drottning smidesjärn i stil mest önskade eller klädd i tyg eller läder för dem som föredrar en modern och trendig.

Men hur man väljer den stil som bäst representerar dig? Den brett utbud av vår e-handel kommer säkert lämna utrymme för fantasin.

Modern eller klassisk? Vadderad eller smidesjärn? Till var och en sin egen. Den dubbelsäng och en halv för dig är online från oss .. Du kan också begära sängar en och en halv-mått eller andra anpassade funktioner. Med Viadurini kan du välja bland över 300 kombinationer av skräddarsydda sängar , även med färgterapi!.

Katalogen Viadurini kan uppfylla alla dina önskemål!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies